Gravel bikes Giant


Een Giant gravel bike kopen?

Wil je een Giant gravel bike kopen? Dan trotseer je moeiteloos het harde asfalt, maar ook onverharde wegen. Deze multifunctionele fietsen van Giant brengen jouw sportieve prestaties naar een hoger niveau. Een gravel bike van Giant overtuigt door zijn hoogwaardige afmontage, lichte gewicht en geometrie. Giant is dan ook niet voor niets al jarenlang dé marktleider op het gebied van gravel bikes voor alle soorten terrein. Geometrisch design Multifunctioneel Licht van gewicht Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Populairste optie: Giant Revolt Advanced

Als je een gravel bike wilt kopen, dan heb je vast nagedacht over de aanschaf van de Giant Revolt Advanced. Deze fiets is van alle gemakken voorzien en komt tegemoet aan de behoefte van zowel beginnende als professionele gravel bikers. De Giant Revolt 2022 heeft een frame van carbon. Dat maakt de fiets tot wel 50 gram lichter dan de vorige versie. Ook de verstelbare wielbasis is opvallend. Zo vind je voor elk soort terrein de beste stabiliteit. Schokken worden uitstekend geabsorbeerd door de lage achtervork en het D-Fuse stuur van de Giant gravel bike Revolt. Daarnaast is deze gravel bike voorzien van een geometrisch design, een optimale stijfheid en een steile balhoofdbuis hoek.

  • Lichtgewicht frame van carbon
  • Geometrisch design
  • Lage achtervork en steile balhoofdbuis hoek voor de beste klimprestaties
  • Verstelbare wielbasis door Flip Chips op de dropouts
  • D-Fuse stuur en zadelpen

Bestel jouw Giant gravel bike vandaag of kom langs voor een proefrit

Wil jij niet meer hoeven kiezen tussen fietsen op de verharde weg of ruw terrein? Kies dan voor een Giant gravel bike. Zoals de Giant Revolt Advanced 2022 bijvoorbeeld. Deze bestel je bij Het Zwarte Fietsenplan snel en eenvoudig online. Langskomen voor een testrit op een Giant gravel bike mag ook. Via de winkelzoeker vind je altijd een winkel bij jou in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking