Racefietsen Jan Janssen


Een Jan Janssen racefiets kopen?

Een Jan Janssen racefiets, overtuigd door zijn aerodynamica én sportieve prestaties op de weg. Deze fietsen zijn namelijk ontworpen met de wensen van de wielrenner in het achterhoofd. Het is dan ook niet voor niets dat Jan Janssen racefietsen al sinds 1972 de markt bedwingen. Dit Nederlandse merk racefiets staat voor comfort en innovatie.

De voordelen van een Jan Janssen wielrenfiets

Kiezen voor een Jan Janssen wielrenfiets heeft voordelen. In de eerste plaats kies je voor een Hollands merk dat is ontwikkeld in samenwerking met Jan Janssen zelf. Hij weet als geen ander waar een goede racefiets aan moet kunnen voldoen. Daarnaast hebben deze racefietsen een uitstekende aerodynamica. Door de innovatieve vorm van het frame, kun je jouw sportieve prestaties op het asfalt nog doeltreffender naar een nieuw niveau brengen.

  • Aerodynamisch frame
  • Licht van gewicht
  • Ontwikkeld door én voor wielrenners
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Bestel jouw Jan Janssen racefiets of kom langs voor een proefrit

Ben jij een liefhebber van de wielersport en wil je zelf ook graag een Jan Janssen wielrenfiets kopen? Bij Het Zwarte Fietsenplan bestel je jouw racefiets eenvoudig online. Zoals de Jan Janssen Vuelta Tiagra bijvoorbeeld. Laat jij je liever eerst adviseren door onze experts? Kom dan langs voor een proefrit.

Naast Jan Janssen hebben wij ook racefietsen van Bulls and Giant wielrenfietsen. Of bekijk onze selectie heren racefietsen en dames wielrenfietsen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking