Gazelle Miss Grace


Gazelle Miss Grace kopen?

Met een Gazelle Miss Grace fiets kun je alle kanten op. Deze trendy fietsen zijn tot in de puntjes gestyled, zonder dat je compromissen hoeft te maken in kwaliteit en comfort. Kies voor een Gazelle Miss Grace moederfiets of transportfiets. Liever beide? Ook dat is geen probleem voor deze veelzijdige damesfiets. Ze zijn namelijk voorzien van een voordrager en een achterdrager. Door de 7 versnellingen fiets je altijd licht en comfortabel. Liever trapondersteuning? Kies dan voor de elektrische Miss Grace fiets van Gazelle.

  • Voordrager en achterdrager
  • Vrouwelijk design
  • Brede banden voor meer stabiliteit
  • Geschikt als moederfiets en transportfiets
  • Met 7 versnellingen of met trapondersteuning

De voordelen van de Gazelle Miss Grace

Als dame wil je niet alleen stijlvol fietsen, maar ook comfortabel en praktisch. Zeker als je jouw schooltas of boodschappen met je mee wilt nemen op de fiets. De Gazelle Miss Grace is leverbaar in verschillende kleuren. Zoals blauw, wit of zwart. Deze elegante damesfiets van Gazelle heeft een dubbele pootstandaard en een stuurslot voor extra stabiliteit.

  • Brede banden voor meer grip
  • Stabiliteit door de dubbele pootstandaard en het stuurslot
  • 7 versnellingen om door elk landschap te fietsen
  • De Gazelle Miss Grace is ook leverbaar als e-bike

Gazelle Miss Grace: de perfecte elektrische moederfiets?

Ben je op zoek naar dé perfecte moederfiets met trapondersteuning? Dan is de Miss Grace van Gazelle het antwoord op al jouw wensen en behoeften. Door de krachtige middenmotor fiets je altijd comfortabel. Ook als je de voor- of achterdrager met bagage gebruikt. De fiets heeft een lage instap en een stuurslot. Daardoor profiteer je van ontzettend veel stabiliteit.

Bestel jouw Gazelle Miss Grace online of kom langs voor een proefrit

Wil je graag een Gazelle Miss Grace met 7 versnellingen? In de kleur wit of blauw? Of ga je liever voor een elektrische Miss Grace moederfiets? In de webshop van Het Zwarte Fietsenplan bestel je jouw ideale transport- en moederfiets eenvoudig online. Wil je liever eerst een proefrit maken? Via de winkelzoeker vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking