Bulls Desert Falcon


Een Bulls Desert Falcon fiets kopen?

De Bulls Desert Falcon is een gravel bike dat is voorzien van hoogwaardige onderdelen en gemaakt voor het trotseren van asfalt en onverharde wegen. Wil je wel op een gravelbike van Bulls rijden maar geen zware lichamelijke inspanningen leveren? Kies dan voor de elektrische Bulls Desert Falcon EVO met krachtige middenmotor en accu. Daarnaast zijn de Bulls Desert Falcon gravel bikes licht van gewicht door het aluminium frame en de carbon voorvork. Kies voor de Bulls Desert Falcon 1 of 2 of de Desert Falcon EVO.

Populair: Bulls Desert Falcon 1

De Desert Falcon 1 is een populair model fiets van Bulls. Deze racefiets heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar is tegelijkertijd wel hoogwaardig afgemonteerd. De Falcon 1 van Bulls is een aluminium gravelbike met een voorvork van carbon. Aluminium gravelbikes zijn vaak lichter van gewicht dan carbon gravelbikes. Schakelen doe je soepel omdat de Bulls Desert Falcon 1 is voorzien van een Ultegra versnellingssysteem en voor- en achterderailleur van Shimano.

Elektrisch: Bulls Desert Falcon EVO

Wil je liever fietsen op een elektrische gravel bike of een racefiets van Bulls? Dan kies je voor één van de Bulls Desert Falcon EVO modellen. Deze fietsen zijn voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. De accu voorziet je van de ondersteuning die je nodig hebt als de omstandigheden of het parcours wat zwaarder worden. De EVO modellen van Bulls Desert Falcon hebben een accu die onzichtbaar geïntegreerd is in het aluminium frame.

Bestel een Bulls Desert Falcon online of kom langs voor een proefrit

Wil je graag een testrit maken op één van de Bulls Desert Falcon modellen? Via de winkelzoeker van Het Zwarte Fietsenplan vind je altijd een testlocatie bij jou in de buurt. Onze experts voorzien je graag van een passend advies. Jouw favoriete Desert Falcon racefiets of gravelfiets van Bulls bestel je ook eenvoudig online in onze webshop.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking