Bulls Harrier


Een Bulls Harrier racefiets kopen?

Een Bulls Harrier racefiets kopen? Deze racefietsen van Bulls hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn ook nog eens hoogwaardig afgemonteerd. Zoals de Bulls Harrier Disc 3 bijvoorbeeld. Een Bulls Harrier wielrenfiets is ook nog eens bijzonder licht van gewicht. Bij Het Zwarte Fietsenplan vind je al jouw favoriete Bulls Harrier racefietsen online.

Populair: Bulls Harrier Disc 3

De Bulls Harrier Disc 3 is niet alleen een mooie racefiets om te zien, maar is met 9,9 kg ook nog eens bijzonder licht van gewicht. Dat is mede te danken aan de voorvork van carbon en het lichtgewicht frame van diamant aluminium. Daarnaast is de Harrier Disc 3 racefiets van Bulls voorzien van een Shimano afmontage en Shimano 105 RD-R7000 versnellingen.

  • Diamant aluminium frame
  • Carbon voorvork
  • Shimano afmontage
  • Gewicht van 9,9 kg

Bestel een Bulls Harrier online of kom langs voor een proefrit

Wil je zelf ervaren hoe het is om met de lichtgewicht Bulls Harrier racefiets te fietsen? Kom dan langs op één van onze testlocaties. Via de winkelzoeker vind je altijd een winkel bij jou in de buurt. Natuurlijk staan onze experts ook voor je klaar met een passend advies. Weet je al precies welke Bulls fiets je wilt kopen? Bestel deze dan eenvoudig in de shop.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking