Over Bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een van de grondleggers van de moderne bakfiets die tegenwoordig zo populair zijn in Nederlandse steden. In 2000 introduceerde Bakfiets.nl de Cargobike. Een bakfiets met twee wielen, een laag zwaartepunt, een gestroomlijnde bak.

 

Met deze bakfiets was het veel comfortabeler en lichter fietsen, zelfs met een zware lading. Ineens was het voor iedere moeder goed te doen om meerdere kinderen én boodschappen te vervoeren in haar bakfiets. Vooral in de stad een geweldig alternatief voor de auto.

Behalve de cargobike maakt Bakfiets.nl nu ook de cargotrike. Hier kunnen vier kinderen in. Of een flinke hoeveelheid spullen.

Van beide modellen zijn ook varianten met een grotere bak te verkrijgen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de bakfietsen met een elektrische motor uit te laten rusten. Voor eeuwige rugwind, betere acceleratie en een hogere topsnelheid.

Waarom bij Het Zwarte Fietsenplan een bakfiets van Bakfiets.nl kopen?

Bij Het Zwarte Fietsenplan krijgt u:

·         Service en garantie in alle 15 winkels

·         Laagste prijsgarantie

·         14 dagen bedenktijd

Twijfelt u nog of u een Bakfiets.nl bakfiets wilt kopen? Kom anders eens langs om onze Bakfiets.nl fietsen te bekijken of uit te proberen. In onze winkels treft u servicegerichte experts die u graag meer vertellen.

Vragen? Neem contact op via info@hetzwartefietsenplan.nl of 085 27 35 994 of loop binnen bij een van onze filialen.

 

Overige elektrische bakfietsen

Wilt u de Bakfiets.nl bakfietsen eens vergelijken met andere (elektrische) bakfietsen? Bekijk dan eens ons complete aanbod van bakfietsen.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.