Pegasus

Een Pegasus fiets herken je aan de goede kwaliteit voor een mooie prijs en een fris design: op een Pegasus fiets mag je zeker gezien worden! Met 35 jaar ervaring, de kennis van onze dealers en de feedback van klanten is Pegasus uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Kwaliteit en innovatie staan voorop. Pegasus denkt altijd na over hoe zij hun designs nog beter, slimmer en comfortabeler kunnen maken. Of je nou op zoek bent naar een e-bikestadsfiets of een sportieve fiets, Pegasus heeft altijd dé scherp geprijsde fiets die bij jou past.


Ervaring

Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang het doel van Pegasus. Daarbij maken zij gebruik van de kennis en ervaring van hun partners. En ze stellen de wensen van hun klanten altijd voorop.

 

Kwaliteit

Jouw veiligheid staat tijdens de ontwikkeling van de fietsen van Pegasus op nummer 1. Daarom selecteren zij alleen de beste onderdelen voor hun fietsen. Veiligheid willen zij altijd kunnen garanderen.

 

Prijs

Door slim en intensief samen te werken met onze partners zorgen ze voor een scherp prijsniveau. Het resultaat: fietsen, die plezier, kwaliteit en veiligheid verenigen. zij letten op jouw budget en garanderen een optimale prijs kwaliteitverhouding.

 

Service

De feedback van hun 1000 dealers geeft hen een kennisvoorsprong, die ze in staat stelt hun service continu te verbeteren. Het gevoel voor klantwensen heeft ze tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.

 

Innovatie

Pegasus staat voor traditie en innovatie. Alle ontwikkelingen voeren ze uit op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie. Met een doel: jij moet je prettig én veilig voelen op een Pegasus fiets.

 

Veiligheid

Naast dat ze ervoor zorgen dat hun fietsen aan alle veiligheidseisen voldoen, denken ze ook in de brede zin mee over het fietsklimaat. Samen met de overheid en brancheorganisaties praten ze mee over de veiligheidsnormen, infrastructuur en andere zaken.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.