Fietsenwinkels Amsterdam


Fietsenwinkel in Amsterdam

Het Zwarte Fietsenplan is de meest complete fietsenwinkel van Amsterdam. Bij ons kunt u online uw fiets kopen, maar u kunt ook binnenlopen bij één van onze fietsenwinkels in Amsterdam.

Wij bieden de laagste prijsgarantie, maar wij bieden ook uitstekende service: online én offline.

Als u online een fiets koopt, krijgt u:
  • Laagste prijsgarantie
  • Service en garantie in alle 15 winkels
  • Afhalen in winkel naar keuze of thuis geleverd
  • 14 dagen bedenktijd
En onze fietsenwinkels in Amsterdam bieden:
  • Laagste prijsgarantie
  • Advies van een expert
  • Service en garantie in alle 15 winkels
  • Ruime openingstijden (doordeweeks van 08.00u tot 20.00u en zaterdag & zondag van 09.00u tot 19.00u)

Wij hebben een enorm aanbod van fietsen, accessoires en onderdelen. Daarnaast is Het Zwarte Fietsenplan ook de meest moderne fietsenmaker van Amsterdam: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Dus wilt u een fiets kopen in Amsterdam? Kom eens langs! Er is bijna altijd wel een locatie in de buurt, want we hebben 10 fietsenwinkels verspreid door Amsterdam. Bekijk hieronder waar de fietsenwinkel bij u in de buurt is.

Fietsenwinkels Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid zijn de meeste fietsenwinkels van het Zwarte Fietsenplan. In deze buurt is ons prachtige aanbod en goede service zeer populair. Overal in Amsterdam-Zuid fietst u in een paar minuten naar het Zwarte Fietsenplan.

Fietsenwinkels Amsterdam-Centrum

Amsterdam-Centrum is hét winkelgebied van Amsterdam, maar een goede fiets kopen, was niet altijd even makkelijk. Totdat Het Zwarte Fietsenplan kwam. Een prachtig aanbod kwaliteitsfietsen in hartje Amsterdam.

Fietsenwinkels Amsterdam-West

Amsterdam-West is de bakermat van Het Zwarte Fietsenplan. De vestiging op de Eerste Constantijn Huygensstraat was de allereerste. Hier is de basis van ons succes gelegd: kwaliteitsproducten voor een goede prijs.

  • Oud-West (Eerste Constantijn Huygensstraat 88)

Fietsenwinkels Amsterdam-Oost

In het onlangs vernieuwde Oostpoort winkelcentrum, op het oude Oostergasterrein, hebben wij onlangs een vestiging geopend. Dus nu kunt u ook daar profiteren van onze geweldige service en laagste prijsgarantie.


Nu ook fietsenwinkels buiten Amsterdam

Onze goede service en scherpe prijzen zijn succesvol. Het Zwarte Fietsenplan blijft daarom uitbreiden en heeft nu ook locaties buiten Amsterdam. Dus bent u wel eens in Den Haag, Haarlem of Utrecht? Dan kunt u ook daar uw spullen afhalen, uw garantie aanspreken of uw fiets laten repareren. Klik op de link voor de exacte locaties en openingstijden:


Het aanbod in onze winkels

In onze winkels kunt u vrijwel alle soorten fietsen kopen. Van vouwfiets tot kinderfiets en van stadsfiets tot tourfiets. We zijn ook bekend om ons uitgebreide aanbod van prachtige bakfietsen. Dus wilt u een bakfiets kopen? Dan bent u aan het goede adres. We hebben ook fietsen van alle topmerken. Allemaal met laagste prijsgarantie!

Wij hebben ook een mooie selectie tweedehands fietsen in Amsterdam. Al onze tweedehands fietsen zijn volledig gecontroleerd en hersteld en komen met één jaar garantie.


Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hetzwartefietsenplan.nl of 020 670 85 31.