Fietsslot openbreken


Fietsslot openbreken omdat sleutel kapot is

Fietsslot openbreken in HZF winkel

Fietsslot openbreken en nieuw slot aanschaffen


Ben u uw fietssleutel kwijt of is deze afgebroken? Wij kunnen uw fietsslot in een mum van tijd openbreken. Voor slechts €15,-.

En als u een nieuw slot nodig hebt, hebben wij voor u een uitgebreid assortiment van de beste sloten.

Er zijn 10 Het Zwarte Fietsenplan fietsenwinkels in Amsterdam. Bijna overal in de stad is er wel eentje op loopafstand. Bekijk hieronder de locaties van Het Zwarte Fietsenplan waar u uw fietsslot open kunt laten breken.

Fietsslot openbreken in Amsterdam-Zuid

Fietsslot openbreken in Amsterdam-Centrum

Fietsslot openbreken in Amsterdam-West

  • Oud-West (Eerste Constantijn Huygensstraat 88)

Fietsslot openbreken in Amsterdam-Oost

Fietsslot openbreken buiten Amsterdam

Ook in Den Haag, Haarlem en Utrecht kunt u uw fietsslot laten openbreken bij Het Zwarte Fietsenplan:

Fietsslot openbreken omdat de fietssleutel niet meer in het slot past?

Het kan voorkomen dat uw fietssleutel opeens niet meer goed in het slot past. U kunt uw fietsslot dan door ons laten openbreken, maar misschien is er een nog goedkopere oplossing. Vaak werkt een slot namelijk niet meer goed doordat er vuil opgehoopt is in het slot. Een paar druppels WD40 kan dat verhelpen.

Stop de sleutel in het slot, spuit er een beetje WD40 op en haal de sleutel er weer uit. Komt er veel stof uit? Dan is er goede kans dat het slot het nu beter doet.

Krijgt u de sleutel helemaal niet meer in het slot? Dan wordt het iets lastiger. U kunt WD40 op het slot aanbrengen en proberen het vuil eruit te pielen.

Werkt dat allemaal niet? Dan is waarschijnlijk het slotmechanisme kapot. Dan zult u uw slot waarschijnlijk toch moeten laten openbreken.

Fietsslot openbreken omdat uw sleutel is afgebroken?

Vaak lukt het ons om het sleuteltje met een tang los te krijgen. Dat doen wij kosteloos. En anders kunnen we het slot altijd binnen enkele minuten openslijpen. Daarvoor rekenen wij €15,-.

Fiets laten openbreken op locatie?

Staat uw fiets ergens aan vast? Of heeft u gewoon geen zin om met uw fiets te lopen? Binnen Amsterdam openen wij uw fiets ook op locatie. Daarvoor rekenen wij €25,- voor het transport en €15,- om het fietsslot open te breken. 

Mankeert er nog iets anders aan uw fiets?

Het Zwarte Fietsenplan is ook de meest moderne fietsenmaker van Amsterdam: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom, één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hetzwartefietsenplan.nl of 020 670 85 31.