Racefiets Kettingen & Onderdelen

Shimano ketting 105/E-Bike 116 schakels Shimano ketting 105/E-Bike 116 schakels 2
Available
Racefiets onderdelen & accessoires

Shimano ketting 105/E-Bike 116 schakels

Adviesprijs: €37.99
€35.00
KMC Ketting X11SL DLC 11Speed 116Schakel Bianchi Limited Ed. KMC Ketting X11SL DLC 11Speed 116Schakel Bianchi Limited Ed. 2
Out of stock
Gebhardt Kettingblad 53 Tands 5 Gaten Zilver Gebhardt Kettingblad 53 Tands 5 Gaten Zilver 2
Available
Racefiets Crankstellen & Onderdelen

Gebhardt Kettingblad 53 Tands 5 Gaten Zilver

Adviesprijs: €55.50
€40.00
Gebhardt Kettingblad 52 Tands 5 Gaten Zilver Gebhardt Kettingblad 52 Tands 5 Gaten Zilver 2
Available
Racefiets Kettingen & Onderdelen

Gebhardt Kettingblad 52 Tands 5 Gaten Zilver

Adviesprijs: €55.50
€40.00
Showing 1-4 of 4 item(s)

Racefiets kettingen en onderdelen

 

Racefiets kettingen en onderdelen moeten van de allerbeste kwaliteit zijn. Logisch, want dit is een fietsonderdeel dat veel wordt belast. Naast belasting worden racefiets kettingen natuurlijk ook blootgesteld aan slijtage. Niet alleen door veelvuldig gebruik, maar ook door toedoen van modder en vuil. Juist dan is het fijn als je racefiets kettingen en de bijbehorende onderdelen zelf kunt vervangen. Gelukkig heb je in onze webshop altijd een ruime keuze aan kwaliteitsvolle kettingen. Daarbij kun je denken aan een 7V of een 12V racefiets ketting. Ze zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt blijven maken van jouw racefiets en dat je jouw sportieve prestaties telkens weer kunt blijven verbeteren. Ook racefiets kettingen hebben de juiste onderdelen nodig om ze in perfecte conditie te kunnen houden. Ook onderdelen zoals schakels en kettingvangers vind je ruim gesorteerd in onze webshop.

 

Online racefiets kettingen en onderdelen bestellen

 

Als je zelf de ketting van je racefiets van een goed onderhoud wilt voorzien of deze eigenhandig wilt vernieuwen, dan heb je de juiste onderdelen nodig. Hierbij kun je denken aan een kettingschakel voor de racefiets. De schakels van de ketting kunnen door impact van buitenaf beschadigd raken. Dit kan komen door het fietsen over een tak of een ander voorwerp. Zodra er een schakel beschadigd raakt, kan de ketting van de racefiets niet meer optimaal draaien. Op dat moment is het in veel gevallen niet nodig om de hele ketting te vervangen maar kun je deze voorzien van een nieuwe schakel. Daarnaast vind je in onze webshop ook racefiets kettingen en onderdelen zoals kettingreinigers en kettingvangers.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.