Elektrische Fiets Standaarden

Ursus middenstandaard Jumbo2 26
Available
Elektrische Fiets Standaarden

Ursus middenstandaard Jumbo2 26

Adviesprijs: €39.90
€36.00
Ursus middenstand Jumbo2 28 zwart
Available
Fietsaccessoires & fietsonderdelen

Ursus middenstand Jumbo2 28 zwart

Adviesprijs: €39.90
€36.00
Showing 1-2 of 2 item(s)

Elektrische fiets standaarden

 

Ben je op zoek naar elektrische fiets standaarden? In onze webshop vind je een ruim assortiment e-bike standaarden die je eenvoudig online bestelt en zelf kunt monteren. Net zoals bij alle andere fietsen, heeft ook een elektrische fiets een goede standaard nodig. Zo kunnen we onze fiets op een correcte manier wegzetten en opbergen. Toch moeten elektrische fiets standaarden aan andere eisen voldoen dan de gewone fietsstandaard die we kennen. Dit heeft mede te maken met het gewicht van de e-bike.

 

Door het frame en de accu is een elektrische fiets al snel een stuk zwaardere dan een gewone stadsfiets. In onze webshop vind je daarom een uitgebreide collectie standaarden voor e-bikes van hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zijn robuust en eenvoudig verstelbaar. Daarnaast kun je bij ons elektrische fiets standaarden kopen met verschillende voeten. Hierbij kun je denken aan een standaard met brede voet voor extra stabiliteit. Maar, ook als je een dubbele standaard wil voor je elektrische fiets ben je in onze webshop aan het juiste adres.

 

Robuuste elektrische fiets standaarden

 

Een goede standaard voor een e-bike moet het gewicht eenvoudig kunnen dragen. Ook als deze is voorzien van bagage moeten elektrische fiets standaarden de e-bike rechtop en stabiel kunnen houden. In onze webshop vind je daarom standaarden van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een e-bike standaard met verstelbare voet, of een zijstandaard voor de elektrische fiets.

 

Een zijstandaard voor een e-bike is zeker voor fietsen met een achterwielmotor een echte aanrader. Omdat zich aan deze zijde de meeste ballast bevindt, houdt een zijstandaard de elektrische fiets perfect in evenwicht als deze op de standaard wordt gezet. Zo voorkom je dat de e-bike omvalt of schade oploopt. Elektrische fiets standaarden zijn dus een onmisbaar accessoire voor op iedere soort e-bike. In onze webshop bestel je ze daarom eenvoudig en snel.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.