Campagnolo

KMC Missing Link 11-speed Campagnolo Goud KMC Missing Link 11-speed Campagnolo Goud 2
Available
Campagnolo

KMC Missing Link 11-speed Campagnolo Goud

Adviesprijs: €13.75
€12.00
Showing 1-1 of 1 item(s)

Campagnolo. Hét merk voor racefiets onderdelen

 

Campagnolo is een van origine Italiaans merk welke zich heeft gespecialiseerd in het fabriceren van kwaliteitsvolle en prestatiegerichte fietsonderdelen voor racefietsen. Als sinds 1933 is Campagnolo één van de marktleiders als het gaat om innovatieve fietsonderdelen die de beleving van wielrennen aanzienlijk vergroten.

 

Dit sterke merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van de bewegende delen van een wielrenfiets. Onder deze categorie vallen onder andere wielassen, versnellingsschakelaars, remmen en bijvoorbeeld derailleurs. De onderdelen kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen welke niet alleen een lange levensduur garanderen, maar ook een optimaal rijcomfort.

 

Ook de crankstellen van Campagnolo zijn wereldwijd geliefd en geprezen. De hoge mate van kwaliteit en gebruiksgemak zijn kenmerkend voor dit sterke merk voor fietsonderdelen. Campagnolo heeft ook verstellers voor racefietsen, fietskettingen en Campagnolo cassettes in zijn assortiment.

 

Racefiets onderdelen van Campagnolo

 

Dit sterke merk is alom geprezen door zowel amateur alsook professionele wielrenners. Naast het uitgebreide assortiment fietsonderdelen, fabriceert Campagnolo ook innovatieve wielerkleding en wielen voor racefietsen. Door rekening te houden met de wensen van gebruikers in combinatie met de vakkennis van Campagnolo, is er weer een sterk onderdeel toegevoegd aan het assortiment fietsonderdelen van Campagnolo.

 

Ook baanwielrenners kunnen gebruik maken van de kwaliteit van dit merk. Met de zogenaamde Pista groep van Campagnolo wordt tegemoet gekomen aan de speciale eisen die baanwielrenners moeten kunnen stellen aan hun fiets. Campagnolo is niet voor niets een wereldwijd bekend en geprezen merk als het gaat om racefiets onderdelen van hoge kwaliteit. In onze Campagnolo webshop vind je dan ook diverse onderdelen waarmee je jouw fietservaring nog meer kunt optimaliseren en personaliseren.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.