Overige BMX-onderdelen

Maxxis buitenband Minion DHF 29x2.30 3C/EXO TR V
Available
Fiets Buitenband

Maxxis buitenband Minion DHF 29x2.30 3C/EXO TR V

Adviesprijs: €67.50
€60.99
Showing 1-1 of 1 item(s)

BMX Onderdelen

 

BMX-onderdelen zijn onmisbaar om jouw sportieve prestaties telkens weer te kunnen verbeteren. Naarmate je jouw skills meer gaat verfijnen, heb je wellicht ook andere BMX-onderdelen nodig. Naast de reguliere onderdelen die je al gebruikt. Daarbij kun je denken aan pegs, handvatten of misschien wel spatborden voor de BMX. Gelukkig heb je in onze webshop altijd een ruime keuze aan BMX-onderdelen van uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar ventiel doppen voor jouw fiets, of beschermende kleding nodig hebt voor de BMX. Elk onderdeel heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Zo bestel je altijd de BMX-onderdelen die je nodig hebt.

 

Online BMX-onderdelen bestellen

 

Niet alleen een goed functionerende fiets is belangrijk, maar ook het onderhoud. Zo weet je zeker dat je tijdens het uitvoeren van trucs kunt vertrouwen op jouw BMX. Ook onderhoudsproducten voor de BMX vallen onder de onderdelen die onmisbaar zijn. Daarbij kun je denken aan smeermiddelen om de onderdelen soepel draaiend te houden, maar natuurlijk ook aan BMX schoonmaakmiddelen waarmee je jouw fiets van vuil en zand kunt ontdoen. Dit voorkomt slijtage en verlengd de levensduur van jouw BMX. Heb je daar een handig hulpmiddel bij nodig? Kies dan voor een montagestandaard voor de BMX. Deze kun je tevens gebruiken als standaard voor het op de juiste manier opslaan van jouw fiets. Op den duur voorkomt dit vervelende beschadigingen door bijvoorbeeld omvallen. Met de BMX onderdelen in onze webshop houd je jouw fiets altijd in uitstekende conditie.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.