Elektrische Fiets Onderhoudsmiddelen

Cyclon E-Bike Contact Spray 250ml Cyclon E-Bike Contact Spray 250ml 2
Available
Fietsaccessoires & fietsonderdelen

Cyclon E-Bike Contact Spray 250ml

Adviesprijs: €9.95
€9.00
Cyclon E-Bike Connection Spray - Spuitbus 100ml Cyclon E-Bike Connection Spray - Spuitbus 100ml 2
Available
Elektrische fiets onderdelen & accessoires

Cyclon E-Bike Connection Spray - Spuitbus 100ml

Adviesprijs: €5.95
€5.50
Showing 1-2 of 2 item(s)

Elektrische fiets onderhoudsmiddelen

 

Een goed onderhoud van de elektrische fiets is van groot belang. Hiermee verleng je de levensduur en voorkom je dat onderdelen vroegtijdig worden onderworpen aan slijtage. Uiteraard is het dan wel van groot belang dat je de juiste elektrische fiets onderhoudsmiddelen gebruikt. In onze webshop vind je daarom een uitgebreid assortiment schoonmaakmiddelen en oliën om jouw e-bike perfect mee te kunnen onderhouden.

 

Hierbij kun je denken aan smeermiddel, kettingolie en connection spray. Met schoonmaakmiddelen voor de elektrische fiets hou je vooral de buitenkant van het frame in goede conditie. Je kunt er overtollig zand en vuil mee verwijderen zodat jouw e-bike glanzend schoon blijft. Met smeermiddelen zoals kettingolie hou je de ketting van de elektrische fiets in goede conditie en soepel draaiend. Dit bevorderd de levensduur van de fiets en zorgt voor een prettige fietservaring.

 

Connection spray voor de elektrische fiets

 

Ook als je op zoek bent naar connection spray voor de e-bike vind je bij ons een breed assortiment. Met contactspray, of ook wel connection spray genoemd, bescherm je de kwetsbare onderdelen van de elektrische fiets. Hierbij kun je denken aan het relais en de stekker. Deze onderdelen zijn gevoelig voor roestvorming als ze in aanraking komen met vocht. 

 

Connection spray is daarmee het perfecte onderhoud voor elektrische verbindingen. Met de hoogwaardige elektrische fiets onderhoudsmiddelen in onze webshop houd je jouw e-bike dus in optimale conditie en vrij van onnodige slijtage door toedoen van vuil en zand. Een elektrische fiets is een kostbaar bezit. Juist om die reden is het gebruik van hoogwaardige schoonmaak en onderhoudsmiddelen van groot belang. Hiermee hou je de ketting van jouw e-bike soepel en zorg je ervoor dat bewegende onderdelen optimaal gesmeerd blijven voor een goede fietsprestatie.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.