BSP fietsen zijn kenmerkend door de strakke belijning zonder onnodige poespas. Mensen die een BSP kopen zijn dan ook voornamelijk op zoek naar een fiets van zeer hoge kwaliteit die heel goed rijdt en duurzaam is. BSP is een merk dat alleen materialen van topkwaliteit gebruikt. Sterk en zeer degelijk zijn dus de basiskenmerken van iedere BSP fiets. Daarnaast worden de fietsen van BSP gemaakt door medewerkers met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Kiest u ervoor om een BSP fiets te kopen, dan draagt u dus ook positief bij aan een sociale kwestie in de samenleving.

 

Een BSP fiets is in verschillende modellen en uitvoeringen te kopen. Zo is de Metropolis Transporter Serie dé transporter van Nederland: een testwinnaar welke laat zien waar BSP voor staat: een fraai design, lekker fietsend en op alle vlakken gaan voor kwaliteit.

De BSP Metropolis is herkenbaar aan: stalen spatborden met massieve spatbordstangen, sterke harde kettingkast, 38mm brede transporterwielen, oversized BigFoot dubbele poot standaard en oversized voordrager.

 

En heeft u meer dan één persoon te vervoeren op uw fiets? Dan zijn de La Scala of Dolce Vita het perfecte model. Deze moederfietsen hebben een verlengd frame en stabiele standaard, waardoor u eenvoudig en veilig zowel voor- als achter gebruik maakt van een kinderzitje.

 

Bent u op zoek naar duurzaam, degelijk en sociaal bewust design? Dan zijn de fietsen van BSP helemaal voor u!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.