Bakfiets.nl

Wilt u een bakfiets kopen van Bakfiets.nl? Dan zit u goed!

Wij hebben ruim aanbod van Bakfiets.nl bakfietsen, zowel offline als online. Allemaal met de laagste prijsgarantie.

Lees onderaan de pagina meer informatie over de bakfietsen van Bakfiets.nl.


 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl Ventisit kussen dubbel

  adviesprijs:€ 48,40 Ledenprijs: € 40 korting€ 5
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike XL Flightcase NX8D 2018. Voor bedrijven kan een bakfiets een meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of kmregistratie. Ook kan een bakfiets een prachtig reclame objectzijn. Op deze pagina een aantal Bakfietsen die speciaal...

  adviesprijs:€ 3.423,09 Ledenprijs: € 2.829 korting€ 309
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike XL NX8D 2018. Voor bedrijven kan een bakfiets een meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of kmregistratie.Ook kan een bakfiets een prachtig reclame object zijn. Op deze pagina een aantal Bakfietsen die speciaal voor bagagevervoer zijn...

  adviesprijs:€ 1.958,99 Ledenprijs: € 1.619 korting€ 180
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Short NuVinci 2018. De CargoBike Classic Short lijkt het meeste op de oorspronkelijke Bakfiets.nl. Makkelijk bestuurbaar, met een bak dicht bij de grond, zodat kinderen makkelijk in kunnen stappen. Met de unieke 4 punts standaard staat hij stevig op de grond. De magnetisch sluitende gordels zijn super handig in gebruik....

  adviesprijs:€ 2.164,69 Ledenprijs: € 1.789 korting€ 190
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps S2 2018. De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 3.616,69 Ledenprijs: € 2.989 korting€ 330
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Op voorraad

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps NX7 2018. De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 3.701,39 Ledenprijs: € 3.059 korting€ 336
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Short NX8D 2018. De CargoBike Classic Short lijkt het meeste op de oorspronkelijke Bakfiets.nl. Makkelijk bestuurbaar, met een bak dicht bij de grond, zodat kinderen makkelijk in kunnen stappen. Met de unieke 4 punts standaard staat hij stevig op de grond. De magnetisch sluitende gordels zijn super handig in gebruik. Lengte:...

  adviesprijs:€ 1.910,59 Ledenprijs: € 1.579 korting€ 170
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike XL Rek NX8D 2018. Voor bedrijven kan een bakfiets een meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of kmregistratie.Ook kan een bakfiets een prachtig reclame object zijn. Op deze pagina een aantal Bakfietsen die speciaal voor bagagevervoer...

  adviesprijs:€ 2.176,79 Ledenprijs: € 1.799 korting€ 200
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps NuVinci 2018. De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 4.028,09 Ledenprijs: € 3.329 korting€ 366
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Short NX3D 2018. De CargoBike Cruiser Short is een vintage versie van de classic uitvoering. Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte brede spatborden, Brooks leren zadel en handvatten. Geen drager, retro koplamp en witte brede banden. Lengte: 228 cm, breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 1.922,69 Ledenprijs: € 1.589 korting€ 176
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl Shadow Steps NuVinci 2018. De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmotor, aluminium profiel bak met trampoline stof is dit model licht en super stijf. Dit maakt het fietsen op deze bakfiets een echte belevenis.Het aluminium frame is gemaakt van dubbelwandige buis met verschillende kamers. De...

  adviesprijs:€ 4.790,39 Ledenprijs: € 3.959 korting€ 440
  In voorraad
 • Laagste prijs garantie
  Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Short RN8D 2018. De CargoBike Cruiser Short is een vintage versie van de classic uitvoering. Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte brede spatborden, Brooks leren zadel en handvatten. Geen drager, retro koplamp en witte brede banden. Lengte: 228 cm, breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 2.043,69 Ledenprijs: € 1.689 korting€ 186
  In voorraad
Toont 1 - 12 van de 156 items

Over Bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een van de grondleggers van de moderne bakfiets die tegenwoordig zo populair zijn in Nederlandse steden. In 2000 introduceerde Bakfiets.nl de “Cargobike”. Een bakfiets met twee wielen, een laag zwaartepunt, een gestroomlijnde bak en een “Stabylo” standaard.

Bakfiets.nl Cargobike bakfiets

Met deze bakfiets was het veel comfortabeler en lichter fietsen, zelfs met een zware lading. Ineens was het voor iedere moeder goed te doen om meerdere kinderen én boodschappen te vervoeren in haar bakfiets. Vooral in de stad een geweldig alternatief voor de auto.

Behalve de cargobike maakt Bakfiets.nl nu ook de cargotrike. Hier kunnen vier kinderen in. Of een flinke hoeveelheid spullen.

Van beide modellen zijn ook varianten met een grotere bak te verkrijgen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de bakfietsen met een elektrische motor uit te laten rusten. Voor eeuwige rugwind, betere acceleratie en een hogere topsnelheid.

Waarom bij Het Zwarte Fietsenplan een bakfiets van Bakfiets.nl kopen?

Bij Het Zwarte Fietsenplan krijgt u:

 • Service en garantie in alle 15 winkels
 • Laagste prijsgarantie
 • 14 dagen bedenktijd

Twijfelt u nog of u een Bakfiets.nl bakfiets wilt kopen? Kom anders eens langs om onze Bakfiets.nl fietsen te bekijken of uit te proberen. In onze winkels treft u servicegerichte experts die u graag meer vertellen.

Vragen? Neem contact op via info@hetzwartefietsenplan.nl of 020 - 670 85 31 of loop binnen bij een van onze filialen.

Overige elektrische bakfietsen

Wilt u de Bakfiets.nl bakfietsen eens vergelijken met andere (elektrische) bakfietsen? Bekijk dan eens ons complete aanbod van bakfietsen.