Urban Arrow bakfietsen

Wilt u een Urban Arrow bakfiets kopen? Dan zit u goed!

Wij hebben ruim aanbod van Urban Arrow bakfietsen, zowel offline als online. Allemaal met de laagste prijsgarantie.

Lees onderaan de pagina meer informatie over de bakfietsen van Urban Arrow.


Toont 1 - 12 van de 68 items

Over Urban Arrow

Urban Arrow bestaat pas sinds 2009, maar heeft al een grote impact gemaakt op het fietsgedrag in Nederland. De missie van Urban Arrow is om steden aangenamer en milieuvriendelijker te maken door mensen een beter alternatief te bieden voor scooters en auto’s met hun elektrische bakfietsen.

De bakfietsen van Urban Arrow hebben allemaal een slim en mooi ontwerp. De motor is bijvoorbeeld geheel in het frame verwerkt, hetgeen ook de veiligheid ten goede komt. Er wordt gebruik gemaakt van lichte en duurzame materialen en de nieuwste technologieën.

Innovatie staat echt centraal bij Urban Arrow en daarom betrekken zij iedereen bij hun ontwikkelproces. Studenten, dealers en consumenten worden actief gevraagd om input. Deze instelling zorgt voor continue verbeteringen en maakt Urban Arrow misschien wel het beste merk in de wereld voor elektrische bakfietsen.

Dat blijkt ook wel uit de snelle internationale expansie van dit overigens oer-Hollandse bedrijf. Het jonge bedrijf is inmiddels al actief in elf landen!

Waarom bij Het Zwarte Fietsenplan een Urban Arrow bakfiets kopen?

Bij Het Zwarte Fietsenplan krijgt u:

  •         Service en garantie in alle 15 winkels
  •         Laagste prijsgarantie
  •         14 dagen bedenktijd

Twijfelt u nog of u een Urban Arrow bakfiets wilt kopen? Kom anders eens langs om onze Urban arrow fietsen te bekijken of uit te proberen. In onze winkels treft u servicegerichte experts die u graag meer vertellen.

Vragen? Neem contact op via info@hetzwartefietsenplan.nl of 020 - 670 85 31 of loop binnen bij een van onze filialen.

Overige elektrische bakfietsen

Wilt u de Urban Arrow bakfietsen eens vergelijken met andere (elektrische) bakfietsen? Bekijk dan eens ons complete aanbod van bakfietsen.