Sparta stadsfietsen


Een stoere Sparta stadsfiets kopen?

Sparta stadsfietsen zijn niet alleen stoer en robuust, maar ook heel comfortabel. Met een Sparta fiets je moeiteloos door de stad, maar ook naar je werk of naar school. Een stoere dames stadsfiets van Sparta heeft bijvoorbeeld versnellingen zodat je altijd licht trapt. Dat geldt natuurlijk ook voor een Sparta stadsfiets voor heren. Andere voordelen zijn:

  • Stevig en stoer design
  • Comfortabel tijdens korte afstanden
  • Kiezen tussen wel 7 versnellingen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

Sparta stadsfietsen voor dames en heren

Sparta stadsfietsen zijn er voor zowel dames als heren. Een Sparta stadsfiets voor heren heeft een rechte bovenstang en kan tot wel 7 versnellingen hebben. Ook een Sparta damesfiets voor in de stad is voorzien van versnellingen. De instap is lager en breder en ook de afstand van het zadel tot het stuur is korter dan bij een stadsfiets voor heren van Sparta.

Populair: Sparta stadsfiets met 7 versnellingen

Een Sparta stadsfiets is er ook met 7 versnellingen. Zoals de Sparta Entree N7 stadsfiets voor dames en de Sparta M7b voor heren bijvoorbeeld. Je kunt dus wat zwaarder of juist wat lichter trappen als de omstandigheden daarom vragen. Bijvoorbeeld als je de wind tegen hebt, een viaduct of brug over moet fietsen of over ongelijke of zware ondergronden fietst.

Bestel jouw Sparta stadsfiets vandaag of kom langs voor een proefrit

Op de website van Het Zwarte Fietsenplan bestel je jouw favoriete stadsfiets eenvoudig online. Heb je behoefte aan een goed advies van onze experts of wil je eerst een testrit maken op een Sparta stadsfiets? Kom dan langs in één van onze winkels. Via de winkelzoeker op de website vind je altijd een testlocatie bij jou in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking