Omafietsen - outlet


Een goedkope omafiets kopen?

Een goedkope omafiets met versnellingen kopen kan in de outlet van Het Zwarte Fietsenplan. Daar vind je heel veel verschillende nieuwe omafietsen van 24 of 28 inch met hoge kortingen. Deze fietsen zijn nieuw, van de beste merken en de hoogste kwaliteit. Ze worden aangeboden voor een lagere prijs om ruimte te maken voor een nieuwe collectie.

  • De beste merken
  • Nieuwe goedkope omafietsen
  • De hoogste kwaliteit
  • Aantrekkelijke kortingen

Diverse goedkope oma- en opafietsen met versnellingen

Naast omafietsen kun je in de outlet ook goedkope opafietsen met versnellingen kopen. Beide modellen zijn voorzien van een recht stuur. Je kunt dus altijd een comfortabele fietshouding aannemen. Omafietsen met versnellingen hebben een lage en ruime instap. Een opafiets heeft juist een hoge framestang, een achterdrager en/of een voordrager. Kies bijvoorbeeld voor een oma- of opafiets met 1, 3 of 7 versnellingen. In de outlet vind je ook omafietsen met hydraulische schijfremmen, terugtrapremmen en frames van staal of aluminium. In de outlet kun je ook omafietsen kopen met ruimte voor een kinderzitje.

Bestel een omafiets online of kom langs voor een proefrit

Wil je een goedkope omafiets of opafiets kopen in de outlet? Bestel deze dan eenvoudig en snel via de website van Het Zwarte Fietsenplan. Wil je eerst testen welke oma fiets het beste bij je past? Wij hebben verschillende locaties beschikbaar voor het maken van een testrit. Via de winkelzoeker op de website vind je altijd een HZFP vestiging bij jou in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking