Fietsenmaker Amsterdam

Het Zwarte Fietsenplan is de meest moderne fietsenmaker van Amsterdam: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is.

Kortom een op service gerichte fietsenmaker: revolutionair!

De voordelen van onze fietsenmakers in Amsterdam

U kunt uw fiets elke dag brengen en halen. Ook als u een normale baan heeft! Onze fietsenmakers in Amsterdam zijn namelijk 7 dagen per week open: doordeweeks van 08:30 tot 18:30u en in het weekend van 09.00u tot 18.00u. 

U ontvangt een SMS-bericht als uw fiets gerepareerd is. Vaak is het al dezelfde dag gedaan, maar wij vertellen altijd duidelijk wanneer de fiets uiterlijk gerepareerd is.

Wij hanteren vaste prijzen. Op iedere locatie hangt een lijst met vaste prijzen voor iedere standaardreparatie. Wij zullen ook nooit meer doen zonder dat eerst te bespreken. Zo staat u nooit voor vervelende verassingen.

Daarnaast houden wij iedere reparatie bij in ons computersysteem. Onze fietsenmaker kan zo direct zien wat de geschiedenis van uw fiets is en of er nog garantie op zit. Als u terugkomt met een defect dat na een reparatie toch niet helemaal verholpen is, kunnen wij direct in het systeem zien hoe lang geleden dit plaats gevonden heeft en zullen wij kosteloos verdere werkzaamheden uitvoeren als dat redelijk blijkt.

Met deze procedures en systemen, gecombineerd met onze servicegerichte en uiterst capabele werknemers zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste fietsenmaker van Amsterdam zijn. En daar zijn we trots op.

Dus wilt u uw fiets laten repareren in Amsterdam? Probeer het Zwarte Fietsenplan en u wilt nooit meer iets anders. En we zijn bijna altijd wel in de buurt, want we hebben 17 locaties voor fietsreparatie in Amsterdam. Bekijk hieronder waar de Het Zwarte Fietsenplan fietsenmaker bij u in de buurt is.

Fietsenmakers Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid zijn maar liefst vier fietsenmakers van het Zwarte Fietsenplan. In deze buurt vielen onze ruime openingstijden en goede service direct in de smaak. Overal in Amsterdam-Zuid fietst u in een paar minuten naar het Zwarte Fietsenplan.

 • Apollobuurt (Beethovenstraat 86)
 • Oud-Zuid (Koninginneweg 267-269)
 • Zuidas (Gustav Mahlerplein 118)
 • Rivierenbuurt (Maasstraat 106-108)
 • Heinekenplein (Ferdinand Bolstraat 8)

Fietsenmakers Amsterdam-Centrum

Amsterdam-Centrum is natuurlijk de drukste wijk van Amsterdam en het sterft er van de fietsen. Veel vraag dus naar een goede en flexibele fietsenmaker. Of u nou bij het Leidseplein bent of op de Dam, Het Zwarte Fietsenplan is om de hoek.

 • Centraal Station (Prins Hendrikkade 11)
 • Spiegelkwartier (Lijnbaansgracht 282)
 • City Center (Nieuwezijds Voorburgwal 146)
 • Oudekerksplein (Oudekerksplein 62)
 • Rembrandtplein (Reguliersbreestraat 41)
 • 9 Straatjes (Wolvenstraat 18)
 • Frederiksplein (Falckstraat 47)

Fietsenmakers Amsterdam-West

Amsterdam-West is de bakermat van Het Zwarte Fietsenplan. De vestiging op de Eerste Constantijn Huygensstraat was de allereerste vestiging. Toen we eenmaal bekend stonden om onze service begon het storm te lopen en zagen we hoeveel vraag er is naar onze aanpak.

 • Oud-West (Eerste Constantijn Huygensstraat 88)
 • Spaarndammerbuurt (Spaarndammerstraat 141)

Fietsenmakers Amsterdam-Oost

Ook in Amsterdam-Oost is Het Zwarte Fietsenplan niet meer weg te denken. Wij zijn extra trots op onze locatie in het onlangs gerenoveerde Oostergasterrein vanwege de symboliek: de broodnodige vernieuwing in een verwaarloosd gebied.

 • Oostpoort (Land van Cocagneplein 1E)
 • Oostelijke Eilanden (Czaar Peterstraat 14)

Nu ook Het Zwarte Fietsenplan fietsenmakers buiten Amsterdam

Onze fietsreparatie service is erg succesvol in Amsterdam. Het Zwarte Fietsenplan breidt daarom uit naar andere steden en heeft nu ook locaties in Den Haag, Haarlem en Utrecht. Dus ook daar kunt u nu uw fiets laten repareren op een moderne en prettige manier. Klik op de link voor de exacte locaties en openingstijden:

Het Zwarte Fietsenplan is ook de meest complete fietsenwinkel van Amsterdam. Bij ons kunt u online uw fiets kopen, maar u kunt ook binnenlopen bij één van onze fietsenwinkels in Amsterdam. Wij bieden altijd de laagste prijsgarantie, maar ook uitstekende service: online én offline.

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hetzwartefietsenplan.nl of 085 27 35 994.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking