Fietsenmaker Den Haag

Het Zwarte Fietsenplan is de meest moderne fietsenmaker van Den Haag: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom, de fietsenmaker van nu.

De voordelen van onze fietsenmaker in Den Haag

U kunt uw fiets elke dag brengen en halen. Ook als u een baan heeft! Onze fietsenmaker in Den Haag is namelijk doordeweeks open van 08.30u tot 18.30u en zaterdag & zondag van 09.00u tot 18.00u. 

U ontvangt een SMS-bericht als uw fiets gerepareerd is. Vaak is het al dezelfde dag gedaan, maar wij vertellen altijd duidelijk wanneer de fiets uiterlijk gerepareerd is.

Wij hanteren vaste prijzen. Bij de fietsenmaker hangt een lijst met vaste prijzen voor iedere standaardreparatie. Wij maken ook altijd van te voren een prijsopgave op zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast houden wij iedere reparatie bij in ons computersysteem. Onze fietsenmaker kan zo direct zien wat de geschiedenis van uw fiets is en of er nog garantie op zit. Als u terugkomt met een defect dat na een reparatie toch niet helemaal verholpen is, kunnen wij direct in het systeem zien hoe lang geleden dit plaats gevonden heeft en zullen wij kosteloos verdere werkzaamheden uitvoeren als dat redelijk blijkt.

Met deze procedures en systemen, gecombineerd met onze servicegerichte en uiterst capabele werknemers zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste fietsenmaker van Den Haag zijn. En daar zijn we trots op. Dus wilt u uw fiets laten repareren in Den Haag? Probeer het Zwarte Fietsenplan en u wilt nooit meer iets anders. 

De HZF fietsenmaker vindt u  op de Frederik Hendriklaan 132. 

Over de Locatie

De Frederik Hendriklaan, ook wel "de Fred" genoemd, is één van de meest levendige stukjes Den Haag. De gunstige ligging tussen stad en strand en nabij bezienswaardigheden als het Gemeentemuseum, Omniversum en Madurodam, maakt de Frederik Hendriklaan tot een geweldig winkelgebied. Dat wij als fietsenmaker op zo'n toplocatie zitten, in plaats van ergens in een achteraf straatje, benadrukt het unieke van onze benadering. Wij richten ons op service en kwaliteit en daar hoort een representatieve zaak bij. Dat dat toch niet altijd duur hoeft te zijn bewijst het feit dat we de laagste prijsgarantie hanteren in onze fietsenwinkel in Den Haag.

Het Zwarte Fietsenplan fietsenmakers buiten Den Haag

Het Zwarte Fietsenplan komt oorspronkelijk uit Amsterdam. Daar is onze servicegerichte fietsenmaker zo in de smaak gevallen dat wij uitgebreid zijn naar Utrecht, Den Haag en Haarlem. Hieronder vindt u meer informatie over onze locaties buiten Den Haag:

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hetzwartefietsenplan.nl of 085 - 27 35 994.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking