Carbon racefietsen


Een carbon racefiets kopen?

Een carbon racefiets heeft een stug frame en zorgt daardoor voor een optimale wegligging. Een racefiets van carbon is iets zwaarder dan een aluminium wielrenfiets, maar wel beter bestand tegen deuken en andere impact. Het frame is dus zwaarder maar ook steviger. Een dames of heren racefiets van carbon gebruik je ook wat minder vlak terrein.

De voordelen van een carbon wielrenfiets

Het Zwarte Fietsenplan heeft een groot aanbod aan racefietsen. Maar wat zijn de voordelen van een carbon racefiets ten opzichte van andere populaire opties zoals een aluminium of een stalen wielrenfiets? Een racefiets van carbon heeft de volgende voordelen:

  • Gewicht van een racefiets van carbon is licht
  • Extra sterk door lagensysteem met epoxy
  • Niet gevoelig voor roest of erosie
  • Stijf frame waardoor je geen onnodige energie verspilt

Carbon racefietsen: de beste merken

Carbon is een materiaal dat wordt gebruikt voor veel racefiets merken. Zoals een Trek racefiets van carbon. Ook Cube, Giant en Cannondale hebben racefietsen van carbon. Bij Het Zwarte Fietsenplan heb je altijd de keuze uit de beste merken carbon racefietsen.

Naast deze merken hebben wij ook elektrische racefietsen met een aluminium frame. En uiteraard hebben wij ook racefietsen voor dames en heren wielrenfietsen.

Bestel jouw carbon racefiets vandaag of kom langs voor een proefrit

Ben je op zoek naar een lichtgewicht racefiets met een sterk en stijf frame? Bestel jouw carbon racefiets dan eenvoudig online via de website van Het Zwarte Fietsenplan. En bekijk onze racefiets outlet voor de laatste deals. Wil je liever eerst zelf ervaren hoe het voelt om op een racefiets met een frame van carbon te fietsen of heb je advies nodig? Kom dan langs voor een testrit. Dat kan op verschillende locaties. Via de winkelzoeker vind je altijd een vestiging in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking