Fietsenmaker Haarlem

Het Zwarte Fietsenplan is de meest moderne fietsenmaker van Haarlem: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom, de fietsenmaker van de 21e eeuw.

De voordelen van onze fietsenmaker in Haarlem

U kunt uw fiets elke dag brengen en halen. Ook buiten kantoortijden! Onze fietsenmaker in Haarlem is namelijk doordeweeks open van 08.30u tot 18.30u en zaterdag & zondag van 09.00u tot 18.00u. 

U ontvangt een SMS-bericht als uw fiets gerepareerd is. Vaak is het al dezelfde dag klaar, maar wij vertellen altijd duidelijk wanneer de fiets uiterlijk gerepareerd is.

Wij hanteren vaste prijzen. Bij de fietsenmaker hangt een lijst met vaste prijzen voor iedere standaardreparatie. Wij zullen ook nooit meer doen zonder dat eerst te bespreken. Zo staat u nooit voor vervelende verassingen.

Daarnaast houden wij iedere reparatie bij in ons computersysteem. Onze fietsenmaker kan zo direct zien wat de geschiedenis van uw fiets is en of er nog garantie op zit. Als u terugkomt met een defect dat na een reparatie toch niet helemaal verholpen is, kunnen wij direct in het systeem zien hoe lang geleden dit plaats gevonden heeft en zullen wij kosteloos verdere werkzaamheden uitvoeren als dat redelijk blijkt.

Met deze procedures en systemen, gecombineerd met onze servicegerichte en uiterst capabele werknemers zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste fietsenmaker van Haarlem zijn. En daar zijn we trots op. Dus wilt u uw fiets laten repareren in Haarlem? Probeer het Zwarte Fietsenplan en u wilt nooit meer iets anders. 

De Het Zwarte Fietsenplan fietsenmaker is centraal gelegen in Haarlem:

Adres: Houtplein 22

Telefoon: 085 27 35 994

Het Zwarte Fietsenplan fietsenmakers buiten Haarlem

Het Zwarte Fietsenplan komt oorspronkelijk uit Amsterdam. Daar is onze servicegerichte fietsenmaker zo in de smaak gevallen dat wij uitgebreid zijn naar Utrecht, Den Haag en Haarlem. Hieronder vindt u meer informatie over onze locaties buiten Haarlem:

Het Zwarte Fietsenplan is werkelijk de meest complete fietsenwinkel van Haarlem. Wij hebben een gigantisch assortiment, zowel online als offline. En hoewel we ook in onze winkels uitstekende service en garantie bieden, zijn we toch de goedkoopste. Wij hanteren namelijk de laagste prijsgarantie!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking