Introductie Het Zwarte Fietsenplan

Het Zwarte Fietsenplan, opgericht in 2004, is een fietsbedrijf met 20 winkels in de randstad waar 120 collega's werken. Wij verkopen, repareren en verhuren fietsen van de beste kwaliteit.

Een greep uit de merken die wij verkopen; Gazelle, Sparta, Batavus, Azor, Giant, Bird & Urban Arrow. Onze winkels zijn high-end, onze werkplaatsen voldoen aan de laatste ontwikkelingen voor gewone fietsen en e-bikes.

Wij verkopen vele duizenden fietsen van de mooiste merken en repareren vele tienduizenden fietsen per jaar. Iedere dag leveren wij kwaliteit en goede service. Deze zijn essentieel om mensen te laten rondfietsen op het geen waar zij vaak afhankelijk van zijn, hun fiets.


Geschiedenis Het Zwarte Fietsenplan

Waar komt toch die naam vandaan? In 2004 is Het Zwarte Fietsenplan opgericht als een zakelijke lease voor fietsen. Zover wij weten de allereerste fietslease ter wereld. Het idee was om zoveel mogelijk werknemers te motiveren om hun auto of scooter te laten vervangen voor een fiets in de lease.

Het Witte Fietsenplan, bedacht door de Provo's in de jaren 60, was ooit het allereerste fietsdeelsysteem in Amsterdam. Toen wij in 2004 startten, hadden wij alleen zwarte Gazelles. De naam is een knipoog naar onze voorganger Het Witte Fietsenplan.

We openden een kantoortje met werkplaats in Amsterdam West waar ook fietsen in het raam stonden. Elke dag kregen wij meerdere vragen van buurtbewoners of we niet hun fiets konden maken en de vraag of we fietsen verkopen. De leasefiets liep nog geen storm dus wij zijn toen ook fietsen voor de buurt gaan repareren en verkopen.. Dat liep zo goed dat het leasen naar de achtergrond is gegaan. Sinds 2004 zijn er 20 winkels geopend in de randstad waar wij fietsen repareren, verkopen en verhuren.

Cultuur & missie

Wij verkopen alleen merken van de hoogste kwaliteit. Met meer dan 120 medewerkers opereren wij in steden waarbij de fiets het belangrijkste vervoermiddel is. Onze teams bestaan uit gekwalificeerde vakmensen die continu worden bijgeschoold in het alsmaar veranderende ambacht van het fietsen maken.

Wij ademen fietsen en het is onze missie om het vak fietsenmaker naar het allerhoogste niveau te tillen. Door ambachtelijk te werken krijg je een topproduct met als resultaat dat steeds meer mensen zullen overgaan tot het gebruik van de fiets, een van de mooiste uitvindingen aller tijden.

Binnen Het Zwarte Fietsenplan staat een veilige en plezierige werkomgeving hoog in het vaandel. Prettige en leuke collega's en een goede verhouding tussen werk en vrije tijd. Wij willen medewerkers laten groeien en bloeien.

Team

Winkels hebben vaste teams van medewerkers. Een winkelteam bestaat uit tussen de drie en acht medewerkers en veel medewerkers werken al vele jaren bij Het Zwarte Fietsenplan. Zo zijn de teams goed op elkaar ingespeeld en dat werkt het aller prettigst.

Ieder team heeft meer ervaren medewerkers en medewerkers die het mooie vak nog deels moeten leren. Dit proces gaat het beste in vaste teams. In de werkplaats en in de winkel is het van belang dat iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt. Iedereen kan altijd met vragen of opmerkingen bij collega's terecht.

Het Zwarte Fietsenplan is een open en helder gestructureerd bedrijf. Er is weinig hiërarchie. Wij doen het met elkaar en communicatielijnen zijn kort. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid en krijgt daar vrijheid voor terug.

Prettig werken

Het Zwarte Fietsenplan is met 20 winkels voor een fietsbedrijf behoorlijk groot. Hierdoor heb je veel collega's en dat is leuk. Je werkt in een vast team maar werkt indirect met veel meer mensen samen.

Medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel doen het altijd goed bij ons. Deze medewerkers krijgen veel vrijheid en worden niet gemicromanaged. Dat is voor iedereen het prettig.

Het Zwarte Fietsenplan vindt een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Je hebt een vast rooster in onderling overleg en overwerk is ook altijd in overleg. Ook zetten wij ons altijd maximaal in om te zorgen dat gewenste vrije dagen kunnen worden toegekend.

Persoonlijke ontwikkeling

Of je een jonge leerling monteur bent, een zij-instromer of een ervaren monteur: In de fietsenbranche ben je nooit uitgeleerd en het blijven leren en jezelf ontwikkelen is een belangrijk onderdeel van plezier in je werk houden. Met de opkomt van de e-bike volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op en dit maakt het vak nog mooier.

Bij Het Zwarte Fietsenplan zijn veel medewerkers begonnen als stagiair, leerling monteur of zij-instromer. Veel van deze collega's werken al meer dan tien jaar in het bedrijf en zijn doorgegroeid naar monteur, bedrijfsleider of supervisor. Er is van alles mogelijk zolang je maar ambitie hebt. Binnen dit bedrijf kijken we niet alleen naar papiertjes maar juist meer naar kwaliteit en inzet.

Er is een eigen trainingsafdeling waarbij we continu werken aan verbetering en optimalisering van kennis op het gebied van techniek, communicatie & verkoop. Ook zijn er trainingen buiten de deur bij grote merken als Shimano, Bosch en onze merken waar wij officieel dealer van zijn.


Kwaliteit

De fiets is voor onze klanten hun belangrijkste dagelijkse vervoermiddel naar werk, school, sport, familie en vrienden, boodschappen en cultuur. Hierdoor is het essentieel dat zij altijd op hun fiets kunnen rekenen.

Het Zwarte Fietsenplan zorgt daarvoor. Dit kan alleen door met de beste merken te werken zoals onder andere: Gazelle, Urban Arrow, Batavus, Giant, Cortina, Sparta, Bird, Azor, e.a. Een kwaliteitsfiets is duurzaam en gaat veel langer mee. Hier worden klanten echt blij van.

Iedere fiets heeft ook onderhoud nodig. Onze werkplaatsen zijn high end ingericht en zo kunnen wij alle soorten fietsen perfect onderhouden. Van zestig jaar oude klassiekers tot het nieuwste model e-bike. Wij innoveren iedere dag.


Midden in de maatschappij

Iedereen kan op enig moment in zijn leven met fysieke of mentale uitdagingen te maken krijgen. Bij Het Zwarte Fietsenplan werken wij al vanaf 2006, met fantastische ondersteuning van de stichting Pantar, zij helpen collega's die hiermee te maken hebben gehad.

Deze medewerkers behoren vaak tot de beste in wat ze doen en zijn geweldige collega's. Zij hebben zich omhoog geknokt tot zeer gewaardeerde medewerkers.

Het Zwarte Fietsenplan is een modern bedrijf die de ambitie heeft om een afspiegeling van de samenleving te zijn.


Duurzaam

Uiteraard is ons product, de fiets, het meeste duurzame vervoersmiddel dat er bestaat: Geen brandstof, weinig ruimte op straat, goedkoop en goed voor de gezondheid van de berijder.

Daarnaast doet Het Zwarte Fietsenplan veel aan duurzaamheid. Wij scheiden al ons afval dat speciaal voor ons wordt opgehaald om gerecycled te worden. Veel merken waar wij mee werken zijn ook begonnen en vooruitlopend met hergebruik van grondstoffen. Zo zijn de binnenbanden van het merk Schwalbe al 100% recyclebaar.

Wij maken voor intern vervoer in de stad ook bijna altijd gebruik van de (elektrische) fiets. Hiervoor hebben wij speciale bakfietsen waarmee wij fietsen en onderdelen kunnen vervoeren.


Brands

Het Zwarte Fietsenplan is officieel dealer van de volgende merken: Gazelle, Batavus, Azor, Spark, Pegasus, Cortina, Urban Arrow, Bakfiets.nl, Bombtrack, Ruff Cyces, Sparta, Giant, Jan Janssen, Bulls, Bosch en Shimano.

Al onze merken opereren in de top van het segment. De fietsen die uitkomen zijn weldoordacht en veel van deze merken hebben al meer dan 100 jaar ervaring in ontwikkeling, design en ondersteuning & service. Voor al deze merken bieden wij naast de verkoop alle service en garantie & onderhoud.

Het werken met deze topmerken maakt het dagelijkse werk mooi. Daarnaast organiseren zij ook trainingen zodat iedereen alle kennis heeft van de laatste ontwikkelingen.


Techniek

In een fiets zit verrassend veel techniek. Het basisprincipe is relatief eenvoudig maar alle ontwikkelingen van de afgelopen 200 jaar hebben het een fantastisch vak gemaakt voor echte professionals.

Monteur zijn bij Het Zwarte Fietsenplan is heel divers. Het ene moment werk je aan een 50 jaar oude naaf en het volgende moment bekijk je de software van de allernieuwste e-bike met het meest recente geavanceerde systeem.

Sinds de uitvoering van de fiets in 1817 heeft de ontwikkeling van de  techniek niet stilgestaan. Na de toevoeging van de aandrijving, versnelling types en soorten fietsen was er wel even een ontwikkelings dipje. Echter de uitvinding van de e-bike heeft er voor gezorgd dat de ontwikkelingen elkaar nu weer in hoog tempo opvolgen. Elke dag is er weer iets nieuws te bewonderen qua ontwikkeling en als bedrijf willen wij graag vooraan staan en mee ontwikkelingen.


Events

Je werkt om te leven en je leeft niet om te werken. Naast plezier in de dagelijkse werkzaamheden is het belangrijk om leuke dingen buiten werk met elkaar te doen.

Meerdere keren per jaar organiseren wij allerlei uitjes met het hele bedrijf en ook met de winkel teams apart. We gaan bowlen, borrelen, uit eten en daarnaast spreken medewerker ook veel met elkaar af.

Ook doen wij veel sport-uitjes waar iedereen aan mee kan doen die dat wil: wielerwedstrijden, boks clinics, klimmen, paintballen en Mud races. En nieuwe ideeën zijn altijd welkom.


Koffie

Bij werk hoort een bakkie, maar het is dan wel zo fijn als het te drinken is. Het Zwarte Fietsenplan heeft fantastische koffie apparaten en de beste koffie die er op de markt is van de ambachtelijke koffiebranderij Moto Coffee.

Zij branden alleen de mooiste gecertificeerde biologische koffies, met een traceerbare herkomst en dat is lekker! De winkels kunnen zelf kiezen welke soort koffie ze het lekkerste vinden en die bestellen. Ook staat er in alle winkels een melkschuimer en is er melk voor een goede cappuccino.


Het Zwarte Fietsenplan.

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Vakmanschap

Medewerkers bij Het Zwarte Fietsenplan zijn vakmensen. De basiswerking van een fiets is relatief eenvoudig maar in een fiets zit verrassend veel techniek. Het ene moment werk ja aan een 50 jaar oude naaf en het volgende moment bekijk je de software van de allernieuwste e-bike met het meest recente geavanceerde systeem.

Dit vraagt om een grote hoeveelheid ervaring en kennis die je stap voor stap in de loop der jaren opdoet. Fietsmonteur is een vak voor mensen die echt van techniek houden en de ambitie hebben ergens heel goed in te worden.

Een echte vakman heeft veel blije klanten en dat geeft veel plezier in het werk. Doordat jij de kennis hebt en dit kan uitleggen aan klanten zorg je ervoor dat die kunnen rekenen op hun fiets waarvan ze afhankelijk zijn voor hun dagelijks vervoer.


Persoonlijke ontwikkeling

Je gehele leven blijf je bezig met je eigen ontwikkeling. Het Zwarte Fietsenplan biedt ruim baan voor deze ontwikkeling en werkt samen met jou aan verbeteringen waar mogelijk. Onze eigen training en scholing afdeling helpt bij ontwikkeling op het gebied van techniek, vakkennis en commercie.

Een nieuwe monteur zal in het begin het grootste deel van z'n tijd besteden aan het leren van de basisvaardigheden: basis reparaties, gebruik van werkplaatssoftware en omgang met klanten. Na deze fase kun je deels al zelfstandig werken en zal je stap voor stap meer ingewikkelde dingen leren.

Ook ervaren monteurs leren nog iedere dag. Naast dat er veel ontwikkeling is in met name e-bikes kan er ook zomaar een zestig jaar oude naaf binnen komen die je nog nooit gezien hebt. Ook komen er ieder jaar weer nieuwe modellen fietsen om te verkopen op de markt. Je bent nooit uitgeleerd en dit stimuleren wij bij Het Zwarte Fietsenplan.

Kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit gaan hand in hand. De laatste jaren is er gelukkig weer meer waardering voor vakmanschap en zie je een terugkeer en groei van klassieke beroepen. Meubelmakers, kappers, baristas, elektromonteurs, chefs en ook fietsenmakers zijn gewilde en toekomstbestendiger beroepen.

Kwaliteit is onze standaard. Wij willen werk leveren waar we zelf trots op zijn. Alleen op deze wijze krijgen we tevreden klanten en tevreden klanten en tevreden collega's.

Het Zwarte Fietsenplan werkt alleen met fietsen en onderdelen van de goede kwaliteit. Alleen dan biedt je aan klanten een langdurige en duurzame oplossing. Dit werkt ook het prettigst en levert uiteindelijk tevreden klanten op.


Specialisme

Het vak fietsmonteur is zeer divers. Er zijn zoveel verschillende soorten fietsen en onderdelen, dat het nooit eentonig is. Iedere fiets en onderdeel vergt weer nieuwe kennis en kunde.

De verschillende specialisme maken het vak ook zo mooi. Dat houd je scherp en up to date in een  markt die continu ontwikkelt. Dat maakt het dat klanten jou als vakman erg zullen waarderen.

Van stadsfietsen, familie fietsen, bakfietsen, vouwfietsen, racefietsen, mountainbikes en alles in het elektrische segment. Vaak wordt er gedacht een fiets maken dat kan ik ook wel ff doen, maar er is een mijlen groot verschil tussen een amateur en een prof. Kies je voor dit vak dan heb je voor de rest van je leven een professie gekozen waarbij je ontwikkelt en werk zal hebben.


Brands

De merken die wij voeren zijn allemaal van een hoog niveau. Gazelle, Urban Arrow, Giant, Batavus, Azor, Spark, Pegasus, Bird, Cortina, Bakfiets.nl, Ruff Cycles, Sparta, Jan Janssen, Bulls, Bosch en Shimano. Wij werken ook al velen jaren samen met grote tevredenheid samen met bovenstaande merken en wij zijn er trots op hun fietsen tot in perfectie te kennen. Alle kenmerken maar ook alles wat nodig is voor goede service en garantie.

In de huidige markt zijn er veel merken die meer op marketing zijn gericht dan op kwaliteit. Het uiterlijk vertoon van een fiets is daar belangrijker dan de functionaliteit. Bij de merken waar Het Zwarte Fietsenplan officieel dealer van is gaat kwaliteit altijd voor.

We staan dan ook volledig achter onze merken en daarbij maken wij ieder jaar weloverwogen keuzes van de fiets modellen die wij gaan verkopen. Inbreng kan van iedereen in het bedrijf komen, want de beste ideeën verzin je niet alleen. Medewerkers van Het Zwarte Fietsenplan gaan ook naar de merken toe voor trainingen.


Techniek

Techniek en hobby gaan bij ons hand in hand. Er werken bij Het Zwarte Fietsenplan veel medewerkers die van jongs af aan al een sterke band hebben met fietsen. Het berijden van, maar ook het zelf kunnen repareren. Vele hobbyisten zijn inmiddels volledig gespecialiseerde fietsmonteurs geworden. Niet zonder slag of stoot, want je moet hiervoor flink aan de bak.

Binnen ons bedrijf trainen wij zoveel mogelijk op technische ontwikkeling. Deze trainingen worden verzorgd door collega's en op externe locaties. Maar hier geldt net als bij elk vak waarin je wilt specialiseren dat je uren moet draaien.

Het is als vakman ook mooi om met andere vakmensen samen te werken Wij leren van elkaar en dat geeft nieuwe inzichten en veel positieve energie.


Open & helder

Het Zwarte Fietsenplan is helder in wat we doen voor onze klanten. De prijzen zijn transparant en perfecte kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel.

Als wij iets niet meer kunnen maken tegen redelijke kosten zullen wij daar ook helder in zijn naar klanten. Ook als een reparatie tegenvalt en duurder wordt, krijgen klanten altijd de keuze of ze dat willen doen. Dit geeft vertrouwen aan klanten.

Waar gewerkt wordt vallen spaanders en ook wij kunnen fouten maken. Als wij een fout maken zullen wij dit altijd ruiterlijk toegeven en daarna goed oplossen. Deze instelling geeft vertrouwen aan collega's en klanten.


Het Zwarte Fietsenplan


.

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content

Wat ga je doen?
Als monteur ben je de technische rots in de branding van een filiaal. Je repareert allerlei soorten fietsen: Stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, vouwfietsen, mountainbikes en allemaal elektrische of niet. Geen dag is hetzelfde.

Ook help je klanten bij het uitzoeken van een nieuwe fiets of bij het binnenboeken van een reparatie en je besteld onderdelen en accessoires voor klanten.

Je werkt altijd in een vast, enthousiast en gezellig team met andere professionals.


Wat vragen we van jou?

Je bent een fijne collega
Minimaal 3 jaar ervaring als fiets, scooter of automonteur
Diploma's zijn een pré maar ervaring en vakmanschap zijn belangrijker
Je bent stressbestendig en betrouwbaar
Basiskennis omgang computers
Je zoekt een baan tussen de 24 - 40 uur per week


Wat hebben wij jou te bieden?Marktconform salaris
Extra's: vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen
Een aantrekkelijke winstdelingsregeling
Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een niet hiërarchische bedrijf
Een vast rooster op een vast filiaal
Als het van 2 kanten klikt krijg je een vast contract
Goede werksfeer met een goede werk/privé balans
Korting op alles wat wij verkopen
Gezellig professionele collega's en veel uitjes, sportieve events & borrels
Vakgerichte trainingen binnen het bedrijf en op externe locaties
Een mooie werving bonus als je nieuwe collega fietsenmakers voor ons binnen haalt
Goede mogelijkheden om door te groeien in een groeiend bedrijf


Solliciteren bij Het Zwarte Fietsenplan

Twijfel nooit om te solliciteren bij Het Zwarte Fietsenplan naar de functie van monteur: Van jong tot oud, van gediplomeerd monteur tot monteur zonder diploma's maar een schat aan ervaring, van e-bike specialist tot beginnend e-bike monteur en van man tot vrouw.

Stuur een email naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com / vnicolai@hetzwartefietsenplan.com of whatsapp naar 06 26 86 23 33. Wij nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.
In het gesprek zijn wij heel benieuwd naar jou. Wat heb je allemaal gedaan in je leven, waar wordt je blij van en welke ambities heb je. Uiteraard zullen wij vertellen over Het Zwarte Fietsenplan en kun je alle vragen stellen die je wilt aan ons.
 Daarna volgt een proefdag voor beide kanten, om te zien wat je capaciteiten zijn en of er een klik is met elkaar
 Zijn jij en Het Zwarte Fietsenplan hierna nog steeds even enthousiast? Dan krijg je een aanbod om het team te komen versterken

Heb jij vragen dan kan je altijd mailen naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com


Het Zwarte Fietsenplan

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content
Wat ga je doen?

Als Store Manager ben je de spil van het filiaal. Alle daar voorkomende zaken vallen onder jouw verantwoordelijkheid. techniek, logistiek en commercie. Dit doe je zo zelfstandig mogelijk. Iedere dag moet de winkel weer een klein stukje beter worden.

Het Zwarte Fietsenplan winkels hebben een belangrijke functie in de buurt en voor alle klanten en buurtbewoners ben jij het gezicht van de winkel

Je draagt er zorg voor dat jouw winkel het heel goed doet en jouw medewerkers goed en met veel plezier werken. Je werkt altijd samen met een vast enthousiast en gezellig team.


Wat vragen we van jou?

Je bent een fijne collega en leidinggevende
Veel ervaring in de fietsenbranche is zeer belangrijk
Kennis van en liefde voor fietsen, commercieel, netjes en de ambitie hebben om collega's beter te maken
Je bent onderdeel van het team en geeft in het meewerken het goede voorbeeld
Basiskennis omgang computers
Je zoekt een baan tussen de 32 - 40 uur per week


Wat hebben wij jou te bieden?


Marktconform salaris
Extra's: vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen
Een aantrekkelijke winstdelingsregeling
Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een niet hiërarchische bedrijf
Een vast rooster op een vast filiaal
Als het van 2 kanten klikt krijg je een vast contract
Doorgroeimogelijkheden
Goede werksfeer met een goede werk/privé balans
Korting op alles wat wij verkopen
Gezellig professionele collega's en veel uitjes, sportieve events & borrels
Vakgerichte trainingen binnen het bedrijf en op externe locaties
Een mooie werving bonus als je nieuwe collega fietsenmakers voor ons binnen haalt


Solliciteren bij Het Zwarte Fietsenplan

Iedereen met veel ervaring en ambitie kan bij Het Zwarte Fietsenplan solliciteren naar de functie van filiaalmanager. Van jong tot oud, van de meeste ervaren vakman tot leidinggevende ervaring in een andere branche en van man tot vrouw.

Stuur een email naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com / vnicolai@hetzwartefietsenplan.com of whatsapp naar 06 26 86 23 33. Wij nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.
In het gesprek zijn wij heel benieuwd naar jou. Wat heb je allemaal gedaan in je leven, waar wordt je blij van en welke ambities heb je. Uiteraard zullen wij vertellen over Het Zwarte Fietsenplan en kun je alle vragen stellen die je wilt aan ons.
 Daarna volgt een proefdag voor beide kanten, om te zien wat je capaciteiten zijn en of er een klik is met elkaar
Zijn jij en Het Zwarte Fietsenplan hierna nog steeds even enthousiast? Dan krijg je een aanbod om het team te komen versterken

Heb jij vragen dan kan je altijd mailen naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com


Het Zwarte Fietsenplan

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content

Wat ga je doen?

Als leerling monteur ga je, naast je MBO opleiding Tweewielertechniek, werken bij Het Zwarte Fietsenplan. Door de combinatie van leren en werken en theorie en praktijk leg je een hele goede basis voor de toekomst.

Als monteur repareer je allerlei soorten fietsen: Stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, vouwfietsen, mountainbikes en allemaal elektrische of niet. Ook help je onze klanten bij het uitzoeken van een nieuwe fiets of bij het binnenboeken van een reparatie.

Je kiest voor een geweldig vak: technisch, milieubewust in een snel groeiende branche! Je werkt altijd in een vast team onder begeleiding van een bedrijfsleider en monteur.


Wat vragen we van jou?

Je bent een fijne collega
Je volgt een erkende officiële opleiding tot fietsmonteur of bent van plan die te gaan volgen
Je bent zelfstandig en vindt fietsen te gek
Daarnaast vind je de technische kant van het vak super en heb je ook plezier in het leren commercieel te werken met klanten
Basiskennis omgang computers
Je zoekt een baan tussen de 24 - 40 uur per week


Wat hebben wij jou te bieden?

Marktconform salaris
Extra's: vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen
Een aantrekkelijke winstdelingsregeling
Veel begeleiding
Een vast rooster op een vast filiaal
Als het van 2 kanten klikt krijg je een vast contract
Goede werksfeer met een goede werk/privé balans
Korting op alles wat wij verkopen
Gezellig professionele collega's en veel uitjes, sportieve events & borrels
Vakgerichte trainingen binnen het bedrijf en op externe locaties
Een mooie werving bonus als je nieuwe collega fietsenmakers voor ons binnen haalt
Goede mogelijkheden om door te groeien in een groeiend bedrijf


Solliciteren bij Het Zwarte Fietsenplan

Iedereen die een van de MBO opleidingen tot fietsmonteur gaat volgen kan bij Het Zwarte Fietsenplan solliciteren naar de functie van leerling monteur: Van jong tot oud, van ervaren techneut tot beginnend techneut, van zij-instromer tot fietsliefhebber en van man tot vrouw.

Stuur een email naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com / vnicolai@hetzwartefietsenplan.com of whatsapp naar 06 26 86 23 33. Wij nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.
In het gesprek zijn wij heel benieuwd naar jou. Wat heb je allemaal gedaan in je leven, waar wordt je blij van en welke ambities heb je. Uiteraard zullen wij vertellen over Het Zwarte Fietsenplan en kun je alle vragen stellen die je wilt aan ons.
 Daarna volgt een proefdag voor beide kanten, om te zien wat je capaciteiten zijn en of er een klik is met elkaar
Zijn jij en Het Zwarte Fietsenplan hierna nog steeds even enthousiast? Dan krijg je een aanbod om het team te komen versterken

Heb jij vragen dan kan je altijd mailen naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com


Het Zwarte Fietsenplan

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content

Wat ga je doen?

Je hebt al veel werkervaring in de horeca, als lerares, piloot, brommer monteur, moeder of fietskoerier en je wilt nu een nieuw en prachtig vak leren. Als zij instromer zorg je dat je als een spons alle nieuwe kennis tot je neemt in de werkplaats.

Als monteur repareer je allerlei soorten fietsen: Stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, vouwfietsen, mountainbikes en allemaal elektrische of niet. Ook help je onze klanten bij het uitzoeken van een nieuwe fiets of bij het binnenboeken van een reparatie.

Je kiest voor een geweldig vak: technisch, milieubewust in een snel groeiende branche! Je werkt altijd in een vast team onder begeleiding van een bedrijfsleider en monteur.


Wat vragen we van jou?

Je bent een fijne collega
Niet veel ervaring maar wel veel ambitie
Het is fijn als je handig bent met je handen
Commercieel gedreven enthousiasme
Basiskennis omgang computers
Veel ambitie om je tanden in een fantastisch nieuw vak te zetten
Je zoekt een baan tussen de 24 - 40 uur per week


Wat hebben wij jou te bieden?

Marktconform salaris
Extra's: vakantiegeld, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen
Een aantrekkelijke winstdelingsregeling
Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een niet hiërarchische bedrijf
Een vast rooster op een vast filiaal
Als het van 2 kanten klikt krijg je een vast contract
Goede werksfeer met een goede werk/privé balans
Korting op alles wat wij verkopen
Gezellig professionele collega's en veel uitjes, sportieve events & borrels
Vakgerichte trainingen binnen het bedrijf en op externe locaties
Een mooie werving bonus als je nieuwe collega fietsenmakers voor ons binnen haalt
Goede mogelijkheden om door te groeien in een groeiend bedrijf


Solliciteren bij Het Zwarte Fietsenplan

Iedereen kan bij Het Zwarte Fietsenplan solliciteren naar de functie van zij-instromer monteur of verkoper. Van jong tot oud, van de meest ervaren techneut tot horeca medewerker, van herintredende moeder tot fietsliefhebber en van man tot vrouw.

Stuur een email naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com / vnicolai@hetzwartefietsenplan.com of whatsapp naar 06 26 86 23 33. Wij nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.
In het gesprek zijn wij heel benieuwd naar jou. Wat heb je allemaal gedaan in je leven, waar wordt je blij van en welke ambities heb je. Uiteraard zullen wij vertellen over Het Zwarte Fietsenplan en kun je alle vragen stellen die je wilt aan ons.
 Daarna volgt een proefdag voor beide kanten, om te zien wat je capaciteiten zijn en of er een klik is met elkaar
Zijn jij en Het Zwarte Fietsenplan hierna nog steeds even enthousiast? Dan krijg je een aanbod om het team te komen versterken

Heb jij vragen dan kan je altijd mailen naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com


Het Zwarte Fietsenplan

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Het Zwarte Fietsenplan ga je een mooie tijd tegemoet. Middenin Amsterdam, waar Het Zwarte Fietsenplan 16 winkels heeft, bij een snelgroeiend bedrijf in een milieu bewuste en technische branche.

Het hangt van je opleiding af welke taken je gaat doen; logistiek, commercieel, HR, marketing of iets technisch. Een stage bij Het Zwarte Fietsenplan is heel divers. je zit niet de hele dag op kantoor maar veel taken zullen ook in een of meerdere winkels zijn.

Je stagebegeleider is een supervisor. Een supervisor leidt een of meerdere winkels en is daarnaast verantwoordelijk voor een bepaalde taak zoals de inkoop, marketing of logistiek


Wat vragen we van jou?

Je bent een fijne collega
Je volgt een MBO/HBO of wetenschappelijke opleiding in de richting: logistiek, marketing of sales
Het is een pre als je affiniteit hebt met fietsen


Wat hebben wij jou te bieden?

Een stagevergoeding
Goede mogelijkheden om door te groeien in een groeiend bedrijf
Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een niet hiërarchische bedrijf
Leuke mede stagiairs
Goede werksfeer met een goede werk/privé balans
Korting op alles wat wij verkopen
Gezellig professionele collega's en veel uitjes, sportieve events & borrels
Je werkt op toplocaties in Amsterdam
Vakgerichte trainingen binnen het bedrijf
Een mooie werving bonus als je nieuwe collega fietsenmakers voor ons binnen haalt


Solliciteren bij Het Zwarte Fietsenplan

Iedereen kan bij Het Zwarte Fietsenplan solliciteren naar de functie van zij-instromer monteur of verkoper. Van jong tot oud, van de meest ervaren techneut tot horeca medewerker, van herintredende moeder tot fietsliefhebber en van man tot vrouw.

Stuur een email naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com / vnicolai@hetzwartefietsenplan.com of whatsapp naar 06 26 86 23 33. Wij nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek.
In het gesprek zijn wij heel benieuwd naar jou. Wat heb je allemaal gedaan in je leven, waar wordt je blij van en welke ambities heb je. Uiteraard zullen wij vertellen over Het Zwarte Fietsenplan en kun je alle vragen stellen die je wilt aan ons.
 Daarna volgt een proefdag voor beide kanten, om te zien wat je capaciteiten zijn en of er een klik is met elkaar
Zijn jij en Het Zwarte Fietsenplan hierna nog steeds even enthousiast? Dan krijg je een aanbod om het team te komen versterken

Heb jij vragen dan kan je altijd mailen naar: mrkoek@hetzwartefietsenplan.com


Het Zwarte Fietsenplan

Tab Content
Tab Content
Tab Content
Tab Content

Wat ga je doen?

Als chauffeur ben je de verbindende factor tussen onze winkels. Je vervoert uiteraard fietsen maar ook onderdelen en accessoires. Je bent alleen of met een collega onderweg tussen onze verschillende winkels in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Je bouwt een relatie op met een grote groep collega's die je dagelijks bezoekt. Deze collega's zijn erg blij om jouw te zien. Ten eerste omdat je een fijne collega bent en ten tweede omdat je de spullen komt brengen waar zij om zitten te springen om weer een klant met een glimlach de deur uit te laten fietsen.


Wat vragen we van jou?