Elektrische racefietsen


Elektrische racefiets kopen?

Elektrische fietsen zijn razendpopular. En nu kun je ook jouw sportieve prestaties naar een hoger niveau tillen met een elektrische wielrenfiets. Hiermee kun je gemakkelijk jouw groepje bijhouden of wat belasting wegnemen van je benen als je alleen rijdt. 

Let bij de aanschaf van een elektrische racefiets voor dames en heren op een aantal belangrijke punten, zoals het motorvermogen, de actieradius van de accu, maar ook de afmontage en versnellingen. Zo verschilt het schakelsysteem van een elektrische racefiets van een gewone wielrenfiets. De belangrijkste verschillen zijn:

  • Trapondersteuning
  • Krachtige motor
  • Accu met een lange actieradius
  • Elektrische schakelen op de racefiets

De voordelen van een elektrische wielrenfiets

Een elektrische wielrenfiets biedt veel voordelen. Door de motor en de accu profiteer je altijd van een fijne trapondersteuning. Bijvoorbeeld tijdens zware trajecten of met de wind tegen. Door de accu ben je in staat om lange afstanden af te leggen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over jouw lichamelijke conditie. Natuurlijk behoud je op een elektrische fiets voor dames of heren wel voldoende uitdaging en weerstand. Je blijft namelijk lekker in beweging.

  • Ondersteuning tijdens zware trajecten
  • Mogelijkheid om lange afstanden te fietsen
  • Zware trajecten en tegenwind vormen geen probleem
  • In beweging zijn zonder zware lichamelijke inspanning

Ben je opzoek naar een wielrenfiets voor de duinen? Dan past een elektrische mountainbike wellicht beter bij jou!

Elektrische racefietsen voor dames en heren

Er zijn elektrische racefietsen voor zowel dames als heren. Het grote verschil zit hem in de framemaat, de geometrie van het frame en de afstand van het stuur tot het zadel. Deze is bij elektrische dames wielrenfietsen korter. Zo kun je altijd een optimale houding aannemen. De juiste maat racefiets bepalen kan door de lichaamslengte en de binnenbeen lengte te meten.

Bestel jouw elektrische racefiets of kom langs voor een proefrit

Weet je niet zeker welke maat elektrische racefiets je moet kopen? Of wil je ervaren hoe elektrische schakelen op een racefiets voelt? Kom dan langs voor een proefrit. Via de winkelzoeker vind je altijd een HZFP vestiging bij jou in de buurt. Weet je al wel precies welke elektrische racefiets voor dames of heren je wilt kopen? Dan bestel je deze eenvoudig via de webshop van Het Zwarte Fietsenplan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking