Fietsenmaker Utrecht

Het Zwarte Fietsenplan is de meest moderne fietsenmaker van Utrecht: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is.

Kortom een op service gerichte fietsenmaker: revolutionair!

De voordelen van onze fietsenmaker in Utrecht

U kunt uw fiets elke dag brengen en halen. Ook als u een baan heeft! Onze fietsenmaker in Utrecht is namelijk doordeweeks open van 08.30u tot 18.30u en zaterdag & zondag van 09.00u tot 18.00u. 

U ontvangt een SMS-bericht als uw fiets gerepareerd is. Vaak is het al dezelfde dag gedaan, maar wij vertellen altijd duidelijk wanneer de fiets uiterlijk gerepareerd is. En heeft u uw fiets hard nodig? In de tussentijd kunt u een leenfiets krijgen voor slechts 5 euro.

Wij hanteren vaste prijzen. Bij de fietsenmaker hangt een lijst met vaste prijzen voor iedere standaardreparatie. En wij doen altijd een prijsopgave vooraf, dus u betaalt nooit meer dan afgesproken.

Daarnaast houden wij iedere reparatie bij in ons computersysteem. Onze fietsenmaker kan zo direct zien wat de geschiedenis van uw fiets is en of er nog garantie op zit. Als u terugkomt met een defect dat na een reparatie toch niet helemaal verholpen is, kunnen wij direct in het systeem zien hoe lang geleden dit plaats gevonden heeft en zullen wij kosteloos verdere werkzaamheden uitvoeren als dat redelijk blijkt.

Met deze procedures en systemen, gecombineerd met onze servicegerichte en uiterst capabele werknemers zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste fietsenmaker van Utrecht zijn. En daar zijn we trots op. Dus wilt u uw fiets laten repareren in Utrecht? Probeer het Zwarte Fietsenplan en u wilt nooit meer iets anders.

Locatie van de fietsenwinkel in Utrecht

De eerste fietsenwinkel van Het Zwartefietsenplan in Utrecht is net geopenend, op Vredenburg nummer 29. Tegenover de TivoliVredenburg en een paar minuten lopen van Utrecht Centraal. 

Vanaf deze mooie centrale locatie wil Het Zwarte Fietsenplan de Utrechters kennis laten maken met ons visie op fietsverkoop en reparatie. Om te laten zien dat het zoveel beter kan.

De eerste reacties zijn positief. We hebben er zin in! Komt u ook een keer kijken?

Het Zwarte Fietsenplan fietsenmakers buiten Utrecht

Het Zwarte Fietsenplan komt oorspronkelijk uit Amsterdam. Daar is onze servicegerichte fietsenmaker zo in de smaak gevallen dat wij uitgebreid zijn naar Utrecht, Den Haag en Haarlem. Hieronder vindt u meer informatie over onze locaties buiten Utrecht:

Het Zwarte Fietsenplan is werkelijk de meest complete fietsenwinkel van Utrecht. Wij hebben een gigantisch assortiment, zowel online als offline. En hoewel we ook in onze winkels uitstekende service en garantie bieden, zijn we toch de goedkoopste. Wij hanteren namelijk de laagste prijsgarantie!

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hetzwartefietsenplan.nl of 085 27 35 994.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.