De juiste bandenspanning voor je racefiets berekenen

Hoeveel bar moet er in de fietsband van een wielrenfiets? En wat is de impact van je eigen gewicht? Lees hier de juiste bandenspanning voor racefietsen!

Read more
News
0 comments
10361 views

De juiste bandenspanning: hoeveel bar in je fietsband?

Hoeveel bar moet er in een fietsband? En hoe verschilt dit per soort fiets? Wij leggen je uit wat de juiste bandenspanning is om te gebruiken!

Read more
News
0 comments
23201 views

Lekke band van je fiets plakken in 7 stappen

Hoe plak je een lekke fietsband? In dit artikel leggen wij je uit hoe je de banden van je fiets kunt plakken in 7 eenvoudige stappen!

Read more
News
0 comments
2098 views

Achterderailleur afstellen van je fiets in 7 simpele stappen

Zelf de achterderailleur van je fiets, racefiets of MTB afstellen? Lees hier hoe je snel je de derailleur afstelt in 7 eenvoudige stappen!

Read more
News
0 comments
1178 views

Hoeveel calorieën verbrand je met fietsen?

Fietsen is een gezonde manier om calorieën te verbranden. Maar hoe groot is het calorieverbruik? Lees hier hoe je jouw calorieverbruik kunt berekenen!

Read more
News
0 comments
26495 views

Welke framemaat mountainbike is het beste voor jou?

Vraag jij jezelf af: welke mountainbike past bij mij? En welke framemaat en hoogte heb je nodig? Wij leggen uit hoe je de MTB framemaat berekent!

Read more
News
0 comments
10439 views

Welke framemaat racefiets is het beste voor jou?

Welke framemaat heb je nodig voor je racefiets? En hoe zit dat met het verschil tussen dames en heren racefietsen? Wij leggen het je uit!

Read more
News
0 comments
3649 views

Framemaat (elektrische) fiets berekenen: welke framehoogte is juist?

Welke framehoogte is perfect bij jou beenlengte? Bereken jouw framemaat of gebruik deze eenvoudige tabel om de juiste framehoogte te bepalen!

Read more
News
0 comments
500 views

Fietsplan: Koop voordelig een fiets via de werkgever in 2022

Via jou werkgever kun je voordelig een fiets kopen. Maar hoe werkt een fietsplan? Wij leggen je alles uit over de fietsregeling van de overheid!

Read more
News
0 comments
18786 views

De juiste bandenspanning voor je mountainbike (MTB) berekenen

Hoeveel bar moet er in de fietsband van een mountainbike? En hoe verschilt dit per ondergrond, zoals asfalt? Lees hier de juiste bandenspanning voor MTBs!

Read more
News
0 comments
18610 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.