Zemo ebikes


Zemo elektrische fiets kopen?

Een elektrische fiets van Zemo voorziet je als fietser van een compleet nieuwe rijervaring. Comfort, kwaliteit en prestaties worden op een geraffineerde manier gecombineerd. Zemo is een premium e-bike merk van Duitse makelij. Zemo fietsen hebben een robuust en ergonomisch gevormd frame. Woon-werkverkeer of trekking krijgt een hele andere dimensie.

  • Ergonomisch gevormd
  • Hoogste kwaliteit frameconstructie
  • Innovatieve aandrijftechnologie
  • Geïntegreerde GPS
  • Ondersteunend vermogen van 340%

Zemo elektrische dames- en herenfietsen

Wil je een e-bike Zemo fiets kopen voor dames of heren? Elektrische damesfietsen van Zemo zijn afgestemd op de ergonomie van het vrouwenlichaam. Dat betekent dat de afstand tussen het stuur en het zadel korter is. Een Zemo dames e-bike heeft een lage instap. Ook de afstand tussen de handvatten en de remhendels is korter. Bij een Zemo elektrische herenfiets zijn deze afstanden groter. E-bikes voor heren hebben een hoge framestang.

Bezoek onze Zemo e-Bike Dealer bij jou in de buurt

Elektrische fietsen bestel je eenvoudig via de website van Het Zwarte Fietsenplan. Zoals de Zemo ZE 5F voor dames of heren. Wil je eerst zelf ervaren hoe het voelt om met een e-bike van Zemo te fietsen of wil jij je graag laten adviseren door onze experts? Kom dan langs voor een testrit. Via de winkelzoeker op de website vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking