Fietsenwinkels Amsterdam

Het Zwarte Fietsenplan is de meest complete fietsenwinkel van Amsterdam. Bij ons kunt u online uw fiets kopen, maar u kunt ook binnenlopen bij één van onze fietsenwinkels in Amsterdam.

Wij bieden de beste prijsgarantie, maar wij bieden ook uitstekende service: online én offline.


Als u online een fiets koopt, krijgt u:

  • Laagste prijsgarantie
  • Service en garantie in alle 20 winkels
  • Afhalen in winkel naar keuze of thuis geleverd
  • 14 dagen bedenktijd


En onze fietsenwinkels in Amsterdam bieden:

  • Laagste prijsgarantie
  • Advies van een expert
  • Service en garantie in alle 20 winkels
  • Ruime openingstijden 7 dagen per week open: doordeweeks van 08.30 tot 18:30 en zaterdag & zondag van 09:00 tot 18:00

Wij hebben een enorm aanbod van fietsen, accessoires en onderdelen. Daarnaast is Het Zwarte Fietsenplan ook de meest moderne fietsenmaker van Amsterdam: ruime openingstijden, transparante prijzen, uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Dus wilt u een fiets kopen in Amsterdam? Kom eens langs! Er is bijna altijd wel een locatie in de buurt, want we hebben 20 fietsenwinkels verspreid door Amsterdam. Bekijk hieronder waar de fietsenwinkel bij u in de buurt is.

Fietsenwinkels Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid zijn de meeste fietsenwinkels van het Zwarte Fietsenplan. In deze buurt is ons prachtige aanbod en goede service zeer populair. Overal in Amsterdam-Zuid fietst u in een paar minuten naar het Zwarte Fietsenplan.

Fietsenwinkels Amsterdam-Centrum

Amsterdam-Centrum is hét winkelgebied van Amsterdam, maar een goede fiets kopen, was niet altijd even makkelijk. Totdat Het Zwarte Fietsenplan kwam. Een prachtig aanbod kwaliteitsfietsen in hartje Amsterdam.

Fietsenwinkels Amsterdam-West

Amsterdam-West is de bakermat van Het Zwarte Fietsenplan. De vestiging op de Eerste Constantijn Huygensstraat was de allereerste. Hier is de basis van ons succes gelegd: kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Ons nieuwste filiaal is gevestigd in de Spaarndammerbuurt vlak bij de Houthavens.

Fietsenwinkels Amsterdam-Oost

In het onlangs vernieuwde Oostpoort winkelcentrum, op het oude Oostergasterrein, hebben wij onlangs een vestiging geopend. Dus nu kunt u ook daar profiteren van onze geweldige service en laagste prijsgarantie.

Nu ook fietsenwinkels buiten Amsterdam

Onze goede service en scherpe prijzen zijn succesvol. Het Zwarte Fietsenplan blijft daarom uitbreiden en heeft nu ook locaties buiten Amsterdam. Dus bent u wel eens in Den Haag, Haarlem of Utrecht? Dan kunt u ook daar uw spullen afhalen, uw garantie aanspreken of uw fiets laten repareren. Klik op de link voor de exacte locaties en openingstijden:

Het aanbod in onze winkels

In onze winkels kunt u vrijwel alle soorten fietsen kopen. Van kinderfiets tot stadsfiets en van elektrische fiets tot tourfiets. We zijn ook bekend om ons uitgebreide aanbod van prachtige bakfietsen. Dus wilt u een bakfiets kopen? Dan bent u aan het goede adres. We hebben ook fietsen van alle topmerken. Allemaal met laagste prijsgarantie!

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hetzwartefietsenplan.com of 085-2735994

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking