Dames racefietsen


Een dames racefiets kopen?

Als je een dames racefiets wilt kopen, wil je natuurlijk wel weten waar je op moet letten tijdens de aanschaf. Een wielrenfiets kent, ten opzichte van een gewone stadsfiets, veel verschillen. De fietshouding is meer aerodynamisch en een racefiets heeft meer versnellingen. Ook is het frame van wielrenfietsen voor dames gemaakt van licht materiaal.

  • Meer versnellingen
  • Gebogen stuur
  • Aerodynamische fietshouding
  • Lichtgewicht frame
  • Smalle banden

Waarop letten bij het kopen van een wielrenfiets voor dames?

Een racefiets voor vrouwen moet aan andere kenmerken voldoen dan een wielrenfiets voor heren. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je voor een gewone of een elektrische racefiets kiest. De verschillen tussen een racefiets voor vrouwen en mannen zijn:

  • Speciaal fietszadel voor vrouwen
  • Smaller stuur en remhendels
  • Afstand tussen stuur en zadel is korter

De beste merken racefietsen voor vrouwen

Als je een racefiets voor dames wilt kopen, neem je natuurlijk alleen genoegen met het beste merk. De Giant Avail Trail 2 is een hoogwaardige wielrenfiets voor vrouwen. Deze racefiets met schijfremmen is zeer stabiel en veelzijdig bruikbaar. Hier kun je namelijk mee over de weg racen, maar ook fietsen op onverharde wegen. De banden zijn wat breder en ook het frame is licht van gewicht en qua geometrie afgesteld op het vrouwenlichaam.

Van de volgende merken hebben we een uitgebreid assortiment:

Bestel jouw dames racefiets vandaag of kom langs voor een proefrit

Steeds meer dames ontdekken hoe leuk en afwisselend de wielersport is. Wil jij graag een racefiets voor dames kopen? Bij Het Zwarte Fietsenplan hebben we altijd de beste merken op voorraad of bekijk onze wielrenfiets outlet voor de laatste deals. Natuurlijk mag je ook langskomen in één van onze vestigingen voor een proefrit. Met de winkelzoeker op onze website vind je altijd een winkel bij jou in de buurt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking