Bakfiets kopen Er zijn 73 producten

Wilt een goede en betaalbare bakfiets kopen? Dan zit u goed!

Wij hebben een uitgebreid aanbod van de beste merken. Allemaal met de laagste prijsgarantie!

Bekijk ons aanbod of lees onderaan de pagina meer informatie over bakfietsen.
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Urban Arrow Cargo XL Flatbed Bosch Performance 400W. De Cargo Flatbed is het meest efficiënte vervoermiddel om the last mile af te leggen. Hij is snel, filevrij en kan veel vracht in één keer vervoeren. Net als een bestelwagen eigenlijk. Maar naast een groot aantal zakelijke voordelen is er nóg een belangrijk pluspunt dat de Cargo aantrekkelijker maakt...

  adviesprijs:€ 4.549,60 Ledenprijs: € 4.549,60
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Urban Arrow Family E-bike Active Plus 2019. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning en discbrake waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De Bosch Active Plus met 400Wh accu zorgt voor een kilometers...

  adviesprijs:€ 4.390 Ledenprijs: € 4.390
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike XL Flightcase NX8D 2018. Voor bedrijven kan een bakfiets een meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of kmregistratie. Ook kan een bakfiets een prachtig reclame objectzijn. Op deze pagina een aantal Bakfietsen die speciaal...

  adviesprijs:€ 3.138 Ledenprijs: € 2.829
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike XL NX8D 2018. Voor bedrijven kan een bakfiets een meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of kmregistratie.Ook kan een bakfiets een prachtig reclame object zijn. Op deze pagina een aantal Bakfietsen die speciaal voor bagagevervoer zijn...

  adviesprijs:€ 1.799 Ledenprijs: € 1.619
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps S2 2018. De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 3.319 Ledenprijs: € 2.989
  In voorraad
 • Op voorraad

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps NX7 2018. De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 3.449 Ledenprijs: € 3.099
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike XL Rek NX8D 2018. Voor bedrijven kan een bakfiets een meerwaarde hebben. Als pakketbezorger, schoonmaker of onderhoudsmonteur, altijd alles bij de hand, geen parkeerproblemen en geen bijtelling of kmregistratie.Ook kan een bakfiets een prachtig reclame object zijn. Op deze pagina een aantal Bakfietsen die speciaal voor bagagevervoer...

  adviesprijs:€ 1.999 Ledenprijs: € 1.799
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Classic Long Steps NuVinci 2018. De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 3.695 Ledenprijs: € 3.329
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Short RN8D 2018. De CargoBike Cruiser Short is een vintage versie van de classic uitvoering. Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte brede spatborden, Brooks leren zadel en handvatten. Geen drager, retro koplamp en witte brede banden. Lengte: 228 cm, breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 1.875 Ledenprijs: € 1.689
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Long Steps S2 2018. De Cruiser uitvoering is een vintage vormgegeven elektrische bakfiets. Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte, bredere spatborden, Brooks leren zadel en handvatten, geen drager, retro koplamp, witte brede banden. Bij de Cruiser wordt de accu aan de bak gemonteerd. Lengte: 253 cm breedte: 63 cm.

  adviesprijs:€ 3.319 Ledenprijs: € 2.989
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Short Steps NuVinci 2018. De Cruiser uitvoering is een vintage vormgegeven elektrische bakfiets. Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte, bredere spatborden, Brooks leren zadel en handvatten, geen drager, retro koplamp, witte brede banden. Bij de Cruiser wordt de accu aan de bak gemonteerd. Lengte: 228 cm...

  adviesprijs:€ 3.645 Ledenprijs: € 3.279
  In voorraad
 • Direct leverbaar bij leverancier

  Bakfiets.nl CargoTrike Classic Narrow NX7D 2018. DStabiliteit bij stilstand of lage snelheid is de insteek van al onze CargoTrike modellen. Dit is de CargoTrike Classic Narrow; de smalle uitvoering waarin 4 kinderen plaats kunnen nemen op de 2 voorgemonteerde bankjes. Bovenop de spatborden zit een handige opstap voor kinderen om makkelijk in of uit de bak...

  adviesprijs:€ 2.049 Ledenprijs: € 1.849
  In voorraad
Toont 1 - 12 van de 73 items

Waarom een bakfiets kopen?

Bakfietsen zijn voor steeds meer mensen interessant door alle technologische ontwikkelingen. Vooral de toepassing van lichtere materialen en betere ontwerpen zorgt ervoor dat er minder kracht nodig is om een bakfiets goed te kunnen besturen.

Bakfietsen zijn daarom tegenwoordig goed geschikt voor het vervoeren van kinderen. Omdat ze laag bij de grond zitten vinden kinderen het vaak ook heel leuk om in een bakfiets te zitten. Wij hebben bakfietsen waar tot vier kinderen in passen.

Zeker in de stad is een bakfiets een fantastisch alternatief voor een auto. Het is goedkoper, gezonder en vaak zelfs sneller dan de auto. Bovendien is het een stuk makkelijker om een parkeerplek te vinden.

Waarom bij Het Zwarte Fietsenplan een bakfiets kopen?

Bij Het Zwarte Fietsenplan krijgt u:

 • Service en garantie in alle 15 winkels
 • Laagste prijsgarantie
 • 14 dagen bedenktijd

U kunt uw fiets laten bezorgen of afhalen in één van onze 15 fietsenwinkels in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Utrecht.

Twijfelt u nog of u een bakfiets wilt kopen? Kom anders eens langs om onze fietsen te bekijken of uit te proberen. In onze winkels treft u servicegerichte experts die u graag meer vertellen.

Vragen? Neem contact op via info@hetzwartefietsenplan.nl of 020 - 670 85 31 of loop binnen bij één van onze filialen.

De regels voor bakfietsen

Grappig feitje: bakfietsen mochten tot 1990 alleen op de rijbaan, maar bijna niemand wist dat. Zelfs de politie stuurde bakfietsers vaak ten onrechte naar het fietspad. Nog steeds mag een bakfiets die breder dan 75 centimeter is, officieel op de rijbaan rijden. Alle bakfietsen mogen nu echter ook op het fietspad.

Voor het vervoer van kinderen tot acht jaar is het verplicht zitplaatsen te hebben met steun voor handen, voeten en rug. In het donker dient een bakfiets twee werkende koplampen en één rood achterlicht te hebben. Uiteraard voldoen al onze bakfietsen aan de regels.

Een elektrische bakfiets kopen?

Wij hebben ook een aantal mooie elektrische bakfietsen. Ideaal voor het vervoeren van (meerdere) kinderen of in heuvelachtige omgevingen. Urban Arrow is hierin gespecialiseerd. Hun elektrische bakfietsen hebben lichte aluminium frames en zijn zeer wendbaar. De voordelen van een fiets en auto gecombineerd!

Twee of drie wielen?

Tegenwoordig worden de meeste bakfietsen verkocht met twee wielen. Deze zijn smaller, wendbaarder en meestal goedkoper. Daar staat tegenover dat de bak kleiner is. Als u meer dan twee kinderen wilt vervoeren komt u toch al gauw uit bij een bakfiets met drie wielen. Daarnaast is een bakfiets met drie wielen stabieler. Ook in stilstand blijft de fiets altijd rechtop staan.

Onze bakfietsmerken

Hetzwartefietsenplan.nl wordt beoordeeld met een 9.2 / 10 van 311 beoordelingen