Tweedehands fietsen in Amsterdam


Tweedehands fietsen in Amsterdam te koop


Het Zwarte Fietsenplan is de meest betrouwbare zaak voor tweedehands fietsen in Amsterdam. Wij knappen oude A-merk fietsen op en zorgen dat alles weer helemaal in orde is. Wij vervangen alle kapotte of versleten onderdelen, zodat de fiets echt weer zo goed als nieuw is. Daardoor kunnen wij ook met een gerust hart drie maanden garantie geven. Vrij uniek voor tweedehands fietsen.

Een tweedehands fiets komt bij ons altijd compleet met alle standaard accessoires, zoals een standaard, een fietsbel en voor- en achterlicht.

Tweedehands fietsen Amsterdam-Zuid

Tweedehands fietsen Amsterdam-Centrum

Tweedehands fietsen Amsterdam-West

  • Oud-West (Eerste Constantijn Huygensstraat 88)

Tweedehands fietsen Amsterdam-Oost

Tweedehands fietsen kopen buiten Amsterdam

Behalve in Amsterdam kunt u nu ook tweedehands fietsen van Het Zwarte Fietsenplan kopen in Den Haag, Haarlem en Utrecht:

Het voordeel van een tweedehands fiets in Amsterdam

Onze tweedehands fietsen zijn degelijk en er kan weinig kapot aan: geen handremmen of versnellingen. In een fietsenrek blijven kabels en uitsteeksels immers makkelijk ergens aan haken en gaan dan snel kapot.

Fietsendiefstal is nog steeds een groot probleem in Amsterdam. En een tweedehands fiets is minder aantrekkelijk voor een fietsendief, die zal immers niet direct zien dat deze volledig hersteld is.

Nieuwe fiets kopen in Amsterdam

Aan het twijfelen of u niet toch een nieuwe fiets wilt kopen? Neem anders eens een kijkje op onze webshop of in één van onze fietsenwinkels in Amsterdam.

Fietsenmakers in Amsterdam

Het Zwarte Fietsenplan is ook de meest moderne fietsenmaker van Amsterdam: ruime openingstijden, transparante prijzen en uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen.