Tweedehands fietsen in Haarlem


Tweedehands fietsen in Haarlem te koop


Het Zwarte Fietsenplan is de meest betrouwbare zaak voor tweedehands fietsen in Haarlem. Wij knappen oude A-merk fietsen op en zorgen dat alles weer helemaal in orde is. Wij vervangen alle kapotte of versleten onderdelen, zodat de fiets echt weer zo goed als nieuw is. Daardoor kunnen wij ook met een gerust hart drie maanden garantie op onze tweedehands fietsen geven. Vrij uniek voor tweedehands fietsen.

Een tweedehands fiets komt bij ons altijd compleet met alle standaard accessoires, zoals een standaard, een fietsbel en voor- en achterlicht.

Ons adres voor tweedehands fietsen in Haarlem is Houtplein 22.

Tweedehands fietsen kopen buiten Haarlem

De formule van Het Zwarte Fietsenplan werkt goed en we groeien hard. We hebben buiten Haarlem ook vestigingen in Den Haag, Utrecht, Amsterdam.

Nieuwe fiets kopen in Haarlem

Aan het twijfelen of u niet toch een nieuwe fiets wilt kopen? Neem anders eens een kijkje op onze webshop of in onze fietsenwinkel in Haarlem.

Fietsenmakers in Haarlem

Het Zwarte Fietsenplan is ook de meest moderne fietsenmaker van Haarlem: ruime openingstijden, transparante prijzen en uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen.