Tweedehands fietsen in Utrecht


Tweedehands fietsen in Utrecht te koop


Het Zwarte Fietsenplan is de meest betrouwbare zaak voor tweedehands fietsen in Utrecht. Onze tweedehands fietsen zijn zorgvuldig hersteld. Dus alles is in goede conditie en alle standaard-onderdelen, zoals fietslicht en spatbord zijn aanwezig. U krijgt ook drie maanden garantie. Blijkt dat er iets niet in absolute topconditie was? Wij vervangen het gratis voor u. Ons adres voor tweedehands fietsen in Utrecht is Vredenburg 29.

Waar moet u op letten bij het kopen van een tweedehands fiets?

Let altijd goed op dat uw fiets de juiste maat heeft, zodat u comfortabel fietst. Onze medewerkers helpen u graag om de juiste maat voor u te bepalen. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken. De fiets is immers helemaal compleet en in topconditie. Kortom, gegarandeerd een deugdelijke fiets voor een eerlijke prijs.

Tweedehands fietsen kopen buiten Utrecht

De formule van Het Zwarte Fietsenplan slaat aan en we groeien hard. We hebben buiten Utrecht ook vestigingen in Haarlem, Den Haag en Amsterdam.

Het voordeel van een tweedehands fiets in Utrecht

Onze tweedehands fietsen zijn degelijk en er kan weinig kapot aan: geen handremmen of versnellingen. In een fietsenrek blijven kabels en uitsteeksels immers makkelijk ergens aan haken en gaan dan snel kapot.

Nieuwe fiets kopen in Utrecht

Aan het twijfelen of u niet toch een nieuwe fiets wilt kopen? Neem anders eens een kijkje op onze webshop of in onze fietsenwinkel in Utrecht.

Fietsenmakers in Utrecht

Het Zwarte Fietsenplan is ook de meest moderne fietsenmaker van Utrecht: ruime openingstijden, transparante prijzen en uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen.