Wat zijn de nieuwste elektrische fietsen in 2024 en welke trends volgen ze? De nieuwste e-bikes zijn vooral licht van gewicht en krachtig. Dat komt door de nieuwe aandrijfsystemen. Ook zullen elektrische fietsen in 2024 steeds meer hybride zijn. De accu’s krijgen meer capaciteit. In 2024 komen ook de nieuwste e-bikes met een Bosch Smart motor uit.

#1: Gazelle Eclipse

Deze nieuwe e-bike van Gazelle is geschikt voor sportieve en avontuurlijke fietsers. Deze e-bike heeft brede banden en een verende voorvork. De Gazelle Eclipse voor dames en heren heeft een ingebouwde anti-diefstal beveiliging en een krachtige 750 Wh accu.

Bekijk onze Gazelle Eclipse fietsen

#2: Batavus Finez E-Go

Deze elektrische fiets heeft slimme Vizi-verlichting en een accu van 500 tot 750 Wh. De e-bike is door de lage en ruime instap geschikt voor dames die sportieve fietstochten en comfortabele ritjes willen maken. De Finez E-Go heeft een verende duo shock voorvork.

Bekijk onze Batavus Finez E-Go modellen

#3: Koga Evia Pro Automatic

Deze nieuwe e-bike van Koga heeft een sportief design en een krachtige Bosch Performance motor die je kunt verbinden met de eBike Flow app. De Evia Pro is geschikt voor korte afstanden en lange fietstochten. De kabels zijn onzichtbaar weggewerkt. Jouw smartphone neem je makkelijk met je mee door de SP-connect houder op het stuur.

Bekijk onze Koga Evia Pro fietsen

#4: Cowboy Cross ST

Deze stijlvolle design e-bike is voorzien van geïntegreerde software. Via de app kun je gebruik maken van handige functies. Zoals een crash detectie en Find my Bike bij diefstal. Deze innovatieve e-bike is ook voorzien van AdaptivePower waardoor je moeilijke ondergronden en zware trajecten makkelijk overwint. De banden zijn met 60 mm vrij breed.

Bekijk onze Cowboy Cross modellen

#5: Gazelle HeavyDutyNL

De nieuwe HeavyDuty e-bike van Gazelle is er voor dames en heren. Deze elektrische fiets is geschikt voor mensen die comfortabel willen fietsen, maar ook bagage mee willen nemen. De e-bike heeft een 400 of 500 Wh accu en is met 25 kg ook nog eens licht van gewicht.

Bekijk onze Gazelle HeavyDutyNL fietsen

Voordelen van de nieuwste elektrische fietsen

De nieuwste elektrische fietsen hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze lichter van gewicht en voorzien van de laatste innovatieve snufjes. Zoals slimme verlichting, krachtige motoren en accu’s met een grote actieradius. Je hoeft geen concessies te maken tussen comfort en design. Daarnaast ontvang je bij een nieuwe e-bike natuurlijk ook een uitgebreide garantie.

Nadelen van de nieuwste e-bikes

Natuurlijk is een nadeel dat de nieuwste e-bikes ook een stuk hogere aankoopprijs hebben. Wil je niet de hoofdprijs betalen maar wel fietsen op een nieuwe e-bike? Dan kun je ook andere e-bikes kopen bij het Zwarte Fietsenplan. Helemaal op budget? Bekijk dan onze elektrische fietsen outlet.

De beste e-bikes vind je bij Het Zwarte Fietsenplan

De nieuwste elektrische fietsen liften jouw fietservaring naar een heel ander niveau. Toch liever nog even rondkijken? Bekijk dan al onze elektrische fietsen. Langkomen voor advies en een proefrit kan natuurlijk ook. Hier vind je een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking